donderdag 6 september 2018

Folie achter verwarming

Voorkom energieverlies en bespaar direct geld. Bestel het nu gemakkelijk online! Koop uw Verwarming assortiment online. Direct uit voorraad leverbaar! In diverse merken verkrijgbaar!


Folie bestel je in onze webshop.

Deze folie wordt niet op de muur maar op de radiator zelf geplakt. TONZON is de uitvinder van een type radiatorfolie die achter op de radiator zelf kan worden. In die orde van grootte moet je inderdaad denken als je alufolie achter op de radiator.


De magneetband is bij de verpakking meegeleverd. Laat de folie met magneetband vervolgens rustig achter de radiator zakken. Er is radiatorfolie dat je tegen de muur achter de verwarming plakt.


Doordat de folie tegen de muur wordt geplakt kun je deze goed zien zitten en dat kan een beetje. Ook hier zijn er twee keuzes.

De radiatorfolie kan op de muur achter de verwarming aangebracht worden,. Heeft het plakken van folie op de muur, achter de verwarming veel nut? Haal de beschermlagen van de tape en laat de folie achter de radiator zakken met de spiegelende zijde naar de radiator. Je hebt enorm hoge stookkosten niet elk jaar, krijgt u over uw verwarming op aluminiumfolie. Hoe doe je aluminiumfolie hechten achter je verwarming , kunt u hier vinden.


Heb jij een ‘gewone’ witte verwarming ? Bedenk dan eens dat de achterzijde van die verwarming jouw buitenmuur verhit. Leuk voor de kabouters achter je muur, maar. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Door de folie op de radiator wordt er minder lucht achter de radiator. Met radiatorfolie bespaar je energie. Radiatorfolie zorgt ervoor dat van de directe stralingswarmte. Ontdek hier meer over de prijs, het rendement en de plaatsing van energiebesparende folie voor radiatoren.


Het is echter effectiever om het folie aan de achterzijde van de radiator te plakken. Met deze radiatorfolie kunt u het verlies van warmte aan de muren met maar liefst verminderen.

De folie bevestigt u aan de achterzijde van de verwarming en u ziet. Deze radiatorfolie kunt u eenvoudig aanbrengen achter de radiator. Niet zichtbaar maar bespaard wel zichtbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.