maandag 10 september 2018

Cristacer tegels

Cristacer tegels

Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Vaste leverkosten: €1395. Spaans design tegels van topkwaliteit! Geschikt voor badkamer keuken en toilet. Alles uit voorraad leverbaar!


Vele soorten wandtegels in diverse kleuren en afmetingen! Geef uw badkamer, keuken of toilet een unieke uitstraling! Bekijk ons assortiment om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Van keramisch parket vloertegel tot zakelijke betonlook tegels , u vindt hier alles terug!


Wij verkopen tegels en sanitair van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. De prachtige leiden serie van cristacer. Leiden negro, leiden gris, leiden noce, leiden moka (moca) en leiden crema. En vele andere mooie series direct uit voorraad. Levering van monster tegels.


Cristacer tegels

Bent u opzoek naar mooie tegels voor in uw badkamer of woonkamer? Kijk op de site voor een zeer ruim assortiment! De Jazz is voor alle ruimtes geschikt, zo ook voor uw woonkamer of de badkamer. De Logan is voor alle ruimtes geschikt, zo ook voor uw moderne woonkamer of uw badkamer. Van witte wandtegels voor de keuken tot mozaïek tegels in de badkamer.


Tegel AFmetingen 33xPrijs:. U kunt deze tegels gebruiken op de. Cristacer Vloertegel Toscana Marengo 60Xkopen? De tegelserie Leiden is geproduceerd. De Nantes Crema is voor alle ruimtes.


Cristacer tegels

De mooiste en goedkoopste keramiek producten vergelijk en bestel je hier op ibala. Deze tegel is zuiver haaks, maatvast. Eurotegels Dordrecht heeft een grote showroom met uiteenlopende tegels. Kies uit tegels van de hoogste kwaliteit, maar betaal minder! De Grand Canyon Gray is voor alle ruimtes.


Decoratief: ANDERE, NATUURSTEEN-LOOK. Toepassing: INDOOR, WOONKAMER.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.