maandag 24 september 2018

Brievenbus met tochtwering

Brievenbusplaten in diverse materialen. Kwaliteit voor de beste prijs! Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Breed assortiment kwaliteitsbrievenbussen. Direct uit voorraad leverbaar.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Op zoek naar brievenbuskleppen en tochtweringen ? Kijk naar de producten en neem contact met ons op voor een. Binnenbrievenbus met anti-tochtborstel. Wilt u een brievenbusklep aanschaffen? Overweeg dan eens om aan de achterzijde een tochtwering mét brievenbusklep te nemen.


Heeft u last van ongewenste luchtstromen via uw brievenbus ? Dan is een tochtwering brievenbus met klep misschien iets voor u. Als je een nieuwe deur hebt aangeschaft, ben je nog niet altijd klaar met klussen.

Dicht de brievenbus af tegen tocht. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Grote keus in tochtkleppen!


In onze collectie vindt u een groot aanbod in tochtborstels en tochtwering voor uw voordeur. U vindt goedkope tochtweringen gemaakt met. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Groot assortiment op Vergelijk.


Daar kan je simpel wat aan doen met de producten van Ellen. Deze witte GAMMA-brievenbusklep met borstel en klep zorgt voor een goede tochtafsluiting. Houdt de tocht tegen met speciale brievenbus tochtweringen. Vandaag besteld = morgen in huis!


Briefplaat rvs ellen matic tochtwering met borstel is een leuke binnen tochtklep met rvs klep en kunststof onderplaat met borstel. Goedkope prijs en leuk desing. U monteert de roestvaststalen brievenbusklep met borstel, die geschikt is voor brievenbussen van maximaal 35cm bij 5cm, eenvoudig en snel.


Voor de binnenzijde van de deur. Een binnenbriefplaat met tochtborstel is niet alleen een belangrijke afdichting voor een woning, het is ook een decoratief element voor de entree.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.