vrijdag 14 september 2018

Beton ontvetten

De grootste vacaturesite voor de bouw. De betonvloer ontvetten voordat u gaat verven of coaten is aan te raden. Betonnen garagevloer ontvetten ? Hier vindt u tips en advies!


Een betonvloer ontvetten klinkt moeilijker dan het is.

Het is wel hard nodig als u beton gaat verven. Hieronder leest u hoe en waarom u dit aanpakt. Vet vormt een filter tussen de nieuwe vloercoating en het beton. Hoe een betonnen garagevloer ontvetten ? Garagevloer voorzien van een coating dan is goed ontvetten een belangrijk aspect.


Men denkt vaak dat beton , omdat het zo hard is,. De vloer moet nu ontvet worden om alle oliën te verwijderen die met de tijd de vloer hebben kunnen intrekken.

Je kunt ontvetten met de meest bekende, ammonia. Alleen ruikt ammonia erg sterk en kan irriteren. Marc is een goed alternatief. Dit ruikt naar dennengeur en hoef. Garages hebben meestal een vloer van beton.


Ontvet de vloer met een sopje van water en. Ammoniak ontvet beter als het b. Spiritus is handig om oppervlakkig vet. Om hem extra duurzaam en lekvrij te maken, wordt het beton met een beschermende lak of epoxybescherming afgewerkt.


Deze laag voorkomt ook dat er vuil indringt. Gaat het om gepolierd beton , dan zal er iets meer werk aan de winkel zijn. Een gepolierde betonvloer moet eerst gekogelstraald worden. Een snel vraagje, Ik wil de betonvloer in mijn kelder ontvetten.


Ik ben er al achter gekomen dat het met ammoniak moet :) maar nu vind ik niet echt welke verhouding. Ondergrond eerst goed vegen en ontvetten.

Altijd beton vlinderen, krijg je het mooiste resultaat maarja soms is het te laat. Onze beelden zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit winterhard beton. Bakstenen muren, cementering of beton : Verwijder eventuele uitslag of verpoedering met een harde borstel en ontstof.


Keramiek en staal eerst goed ontvetten en insmeren met een primer voorzien van zand. Voor de voorbereiding geldt hoe strakker de wastafel is,. Reinigt en ontvet doeltreffend alle besmeurde, gladde.


Verwijdert veilig roestvlekken uit natuursteen beton , textiel, hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.