donderdag 20 september 2018

Abbeystones 20x30

Hoge duurzame kwaliteit met een onderhoudsvriendelijk karakter! Vaste waarde in de tuinen van Excluton. Abbyestones van Excluton in o. Teken eerst het ontwerp en werk een plan uit.


Om tot een tuinontwerp te komen, stelt u zich vermoedelijk de vraag welk soort tuin het best bij u past.

EXCLUTON Abbeystone getrommeld toscaans 20x30xcm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Abbeystones zijn dé getrommelde stenen van de leverancier Excluton. Ze doen denken aan de oude kloostermoppen van vroeger. Door de bestrating machinaal te verouderen, ook wel trommelen genaam ontstaat een.


Nergens meer keuze getrommelde en ongetrommelde bestrating en abbeystones te koop. Nostalgie in een praktische hedendaagse uitvoering. Trommelstenen 20x30x(zwart grijs 20xabbeystones ) Nieuw en 1e keus trommelstenen, zeer scherp geprijs veilig betalen in onze webshop, binnen 2.

Tevens worden abbeystones in een standaard wildverband geleverd in deze formaten. Geef u tuin een natuurlijke uitstraling, met mooie Abbystones. Sierbestrating is verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten voor iedere tuin!


Trommelstenen hebben het uiterlijk van de stenen die vroeger rondom kloosters of abdijen werden gelegd. Het formaat 20xis in vele denkbare kleuren leverbaar. De stenen zijn getrommel hierdoor krijgen ze die mooie verouderde look.


Wij zijn gespecialiseerd in (sier)bestratingsmaterialen, natuursteen, luxe tuin-meubelen en tuinaanleg. Bezoek eens onze grote showtuin en ervaar het zelf! Wanneer je jouw tuin wat speelser en romantischer wilt inrichten is een. Bent u de volgende die gaat genieten van deze siersteen? LEGVOORBEELD afmeting per laag (lagen per pallet) (lagen grijs gekleurd) 20xcm.


Met opzet beschadigd om ze een verouderde look en authentiek karakter te geven! Onderscheidend door de hoge kwaliteit en het onderhoudsvriendelijke karakter, veelzijdig doordat ze. Ze hebben dus een strakke uitstraling en een schuin kantje.


Rubistones zijn de getrommelde stenen binnen ons assortiment. Bestel uw Excluton tegels snel en voordelig op NuBuiten. Een grote keus in hout, buitenleven en buitenspelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.