vrijdag 24 augustus 2018

Tv aan het plafond

Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. De plafondbeugels in ons assortiment zijn geschikt voor bevestigen aan plafonds met. Vaak gaat het hier om ruimtes met een hoger plafond. Een plafondbeugel tv lijkt dan ook.


Waarom zijn er geen plafond steunen? Omdat een lcd niet aan het plafond kan!

De glasplaat kan zijn eigen gewicht niet dragen en kan knappen als het scherm te ver. Zowel voor thuis als voor in de kantine of op kantoor is deze beugel een handige,. Door gebruik te maken van een plafondsteun profiteert u. Voor een TV Plafondbeugel ga je naar LCDwandbeugels. Handig op plekken waar je niet in de muur kunt boren. Vind nu de juiste voor jouw tv ! Tv -plafondbeugel geschikt voor monitoren met VESA-standaar in hoogte verstelbaar - Wil jij jouw televisie aan het plafond ophangen?


Deze in hoogte verstelbare tv.

Selecteer je tv formaat Het formaat van je televisie staat vaak in inches vermeld op de. Dankzij een TV plafondbeugel bevestig je jouw TV stevig aan een plafond. Groot elektronica aanbo scherpe prijzen. Televisies bestel je bij OTTO!


Een slimme constructie om uw televisie stijlvol uit het zicht te brengen tegen het plafond aan. Houdt uw vloer en uitzicht vrij. Je televisie aan een schuin plafond hangen? Bekijk onze modellen tv plafondbeugels. Scherp geprijs topkwaliteit en v. Op zoek naar slaapkamer inspiratie en ideeën?


Mywall beugels voor bevestiging aan de wand of aan het plafond. De naam zegt het al: zo’n televisiesteun hang je op aan het plafond. Je ziet zo’n tv -beugel vaak terug in slaapkamers of in bedrijfsruimtes. TV beugels levert een breed assortiment tv plafondbeugels van alle grote.


Wilt u uw televisie aan een hoog plafond hangen? Dan bent u bij ons aan het juiste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.