dinsdag 28 augustus 2018

Trae lyx ultra matte lak

Het Grootste Aanbod Trae - Lyx Producten voor een Mooie Prijs. Door klanten beoordeeld met een 1. Bestel nu bij Werken Met Merken! TRAE - LYX Hardwaxolie Zijdeglans is is een hoogwaardige afwerking van o. Lak bestel je in onze webshop.

In diverse merken verkrijgbaar! Trae - lyx Naturel beschermt onzichtbaar met naturel look: het oppervlak lijkt onbehandeld. Een makkelijk te verwerken product met een ultra matte.


Trae Lyx Naturel is de ideale oplossing voor houtliefhebbers. Een ultra matte bescherming met behoud van natuurlijke uitstraling. Het bijzondere aan deze lak is, dat, na. Deze lak geeft na droging de ondergrond een onbehandelde uitstraling, terwijl deze optimaal.


Trae - Lyx Naturel is een ultra matte 2-componentenlak van projectkwaliteit.

TRAE LYX STAAT VOOR KWALITEIT Het merk TRAE LYX vindt zijn oorsprong in de Zweedse taal. TRAE betekent hout en LYX betekent luxe. Dat is precies waar TRAE LYX voor. TRAE LYX NATUREL is een ultra matte 2-componentenlak van projectkwaliteit. Met een blanke lak kunt u uw trap,.


Geeft de vloer een ultra matte geoliede. Speciaal voor het lakken van trappen, meubels, parket-, eiken- en hardhouten vloeren. TRAE LYX Naturel geeft hout een ultra matte onbehandelde uitstraling. De lak is namelijk zo mat dat het lijkt alsof het. De trae - lyx lak of olie maakt het dat uw meubel.


Door zijn ultra - matte uitstraling behoudt het te. Door de ultra matte uitstraling van trae lyx naturel blijft uw houten. De Naturel Extreme geeft hout een ultra matte geoliede. Trae lyx Naturel lak 2K Trae lyx Naturel lak 2K is een ultra matte 2-componentenlak van projectkwaliteit.


Bepaal zo in eenvoudige stappen of u kiest voor lak of olie, een matte of glanzende uitstraling met kleur of naturel. Daarnaast is de lak ook te gebruiken op betonnen vloeren. Rigostep Skylt Ultramatte PU- Lak geeft uw oppervlak een onbehandelde uitstraling met een matte slijtvaste, vuil en water afstotende lak.

Behandeling met Skylt Ultra Matte lak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.