woensdag 29 augustus 2018

Laminaat bij trap

Voor het afwerken van de laminaat bij de trap hebben we het probleem dat de vloer scheef loopt. We weten daarom niet hoe we dit het beste kunnen afwerken. Is je trap toe aan een opknapbeurt? Deze kan je mooi renoveren met laminaat. Een laminaatvloer is een veelzijdig alternatief voor andere soorten vloeren, want het bootst het uiterlijk van andere vloeren na terwijl.


Traprenovatie van overzettreden tot stopborden vind je bij Praxis.

Laminaat op een trap leggen. Of renoveer de trap met vinyl. Bij een gerenoveerd trap hoort natuurlijk een mooie en stevige leuning. Overgang laminaat naar trap.


Wilt u dat niet dan hebben we een eigen parketeur in dienst en komen wij de vloer vakundig bij u leggen. Je trap bekleden met laminaat. Past je trap niet meer bij je nieuwe vloer, of is deze dusdanig versleten, dan kun je natuurlijk overwegen om een nieuwe te laten plaatsen. Een deurdorpel, trapkant of ander overgangsprofiel plaatsen tussen twee soorten vloeren ( laminaat , zeil, tapijt, etc.), doe je zelf met de KARWEI klusinstructie.


Quick-Step Incizo profielen kun je je laminaatvloer en trap perfect.

Vind trap laminaat op Marktplaats. Welkom bij vloerendirect nieuw tapijt op uw trap ! Tapijt dit kan al vanaf 17-euro per trap. Met name bij vochtige ruimten zoals badkamers en wc. Plakplintjes laten vaak los en deze strip niet.


Een trap bekleden met laminaat. Hoeveel laminaat heb je nodig? Alle informatie over een traprenovatie met laminaat vindt je hier! Afwerking laminaat bij de muren Uiteraard.


Goed idee, want laminaat is goedkoper én onderhoudsvriendelijker dan hout. Lees hier meer over de voordelen. Tegenwoordig wordt het echter ook steeds vaker gebruikt bij een traprenovatie. En dat heeft verschillende redenen. Met het advies van Praxis ben je verzekerd van laminaat die past bij.


Als je niet meer tevreden bent met je huidige trap , dan kun je overzettreden van laminaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.