woensdag 29 augustus 2018

Heimachine omgevallen

Heimachine omgevallen

Een vrouw is om het leven gekomen toen een heistelling omviel in Amsterdam. Dat gebeurde vrijdagmiddag op het Zeeburgereiland. Ook is een man gewond geraakt bij het. Op een bouwplaats bij het Centraal Station in Nijmegen is vrijdag een heimachine omgevallen.


Vrijdagochtend is een grote heistelling tijdens werkzaamheden op bedrijventerrein Honderdland omgevallen. Bij werkzaamheden naast een supermarkt in Zuidbroek is vrijdagmiddag een heimachine omgevallen. Op het bouwterrein aan de Terrassonsingel in Bodegraven is vanmorgen een heistelling omgevallen. Kwintsheul - Vrijdagochtend oktober heeft er een bedrijfsongeval plaatsgevonden op een bouwplaats aan de Hooghe Beer in Kwintsheul. Een heimachine was omgevallen en.


Tijdens het opstellen van de hoge machine ging het mis en knalde. Door nog onbekende oorzaak is vandaag aan de Da Costasingel op het bouwterrein van het nieuwe verzorgingshuis Rozenburcht een heimachine omgevallen. Het kinderdagverblijf dat pal naast de plek staat waar gisteren een heimachine omviel, eist een onmiddellijke bouwstop. Dat laat een bestuurslid van de.


Op een bouwlocatie naast Speksnijder Transport bij de Tolnasingel in Bodegraven is vanmorgen een heimachine omgevallen. Het is onduidelijk hoe het ongeval. Het bedrijf was bezig om de heimachine te plaatsen om morgen te beginnen met.


Deze middag kwam er een melding van een omgevallen heimachine aan de Tentweg in Stolwijk. Ter plaatse bleek de machine net te zijn. Donderdagmorgen is tijdens werkzaamheden op het Schubertplein in Schiedam een heistelling omgevallen. De heistelling kwam op de trambaan terecht.


Heimachine omgevallen

Slaan van eerste paal kantine Van Nispen in De Zilk door omvallen heimachine in gevaar? Amsterdam - Dinsdagmiddag om tien over half één, is een heistelling om palen de grond in te boren omgevallen op het terrein v. Leegstaande kantoren Waterlandlaan omgebouwd naar 31. Bij een ongeval door een omvallende heistelling is vrijdagmiddag op Zeeburgereiland de regiodirecteur van woningcorporatie De Alliantie zwaargewond geraakt. Een monteur is donderdagochtend om het leven gekomen toen een heimachine in Goes omviel.


De 45-jarige man uit Asteren raakte bekneld en overleed ter. De omgevallen torenkraan was bezig met het plaatsen van ramen bij nieuwe woningen. De kraan is dinsdagmorgen aan het begin van de dag omgevallen. NU ONLINE: oktober Heimachine valt om boven op een busje Kwintsheul.


Heimachine omgevallen

Hierbij is er niemand gewond. Omgevallen heimachine in Amsterdam. Twee kranen zetten de omgevallen heimachine in de.


BEDUM – De gemeente Bedum stelt een onafhankelijk onderzoek in naar de oorzaak van een omgevallen heimachine tijdens werkzaamheden vorige week aan het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.