donderdag 30 augustus 2018

Betonverf op egaline

Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Slijt- en Krasvaste betonverf. Voor uur bestel morgen in huis! Al jaren klusser, maar voor het eerst op dit forum.


Ik heb het volgende probleem.

Zodra het een laag gaat vormen op de egaline , heeft men een zacht-plastische film. Er is veel eenvoudige en goedkope betonverf op de markt. Egaline vloer als handig middel om bestaande vloeren te prepareren. Vooral bij renovatieprojecten komt het op efficiënte wijze egaliseren van de vloer om de hoek kijken.


Betonverf komt dan echt mooi uit. In veel gevallen wordt egaline aangebracht om de vloer vlak te maken. Egaline wordt met een speciale spatel op de betonvloer.


Een garagevloer op de juiste manier netjes verven is geen moeilijke klus, maar vereist wel de nodige voorbereiding.

Doe dit liever niet met egaline ,. Welke ondergronden zijn geschikt voor egaline ? In principe kan je egaline op elk soort ondergrond aanbrengen, zolang deze maar voldoende stabiel en vloeistofdicht is. Verf hem dan met betonverf. In dit stappenplan lees je. Deze verf is namelijk antislip, slijtvast en goed reinigbaar.


Let daarbij op dat u deze zo glad mogelijk afstrijkt. Vaak vragen klanten ons of zij de herstelwerkzaamheden ook met egaline of kit. Wij gebruiken egaline vaak om vloeren voor te bereiden op het aanbrengen van een gietvloer.


GAMMA helpt je graag op weg. Lees over de soorten betonverf , welke voorbereidingen nodig zijn en hoe je betonverf aanbrengt. Welke coating kan ik gebruiken ter afwerking van egaline op een vloer? Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Vindt je toch de kleur of structuur van de egaline vloer niet mooi genoeg en wil je een strakker resultaat?


Waarom dan niet deze vloer verven met betonverf. Professionele vloercoatings voor doe-het-zelvers, vakmensen en bedrijven. Wilt u een vloercoating aanbrengen op bijvoorbeeld een garagevloer, woningvloer of winkelvloer?

Deze betonlook verf is op waterbasis waardoor het reukarm is en. Deze epoxy betonverf is door de hoge laagdikte bestand tegen zware belasting en is verkrijgbaar in vrijwel elke RAL-kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.