woensdag 1 augustus 2018

Beschoeiing

Heeft u vragen of opmerkingen? Lees hier alles over ons bedrijf. Ontdek waar wij voor staan. Kies uit planken en damwandprofielen. Wilt u zelf een beschoeiing maken?

Raadpleeg hier handige tips voor het aanleggen van een houten keerwand of beschoeiing. De goedkoopste beschoeiing schotten vind je op Houthandelonline, een beschoeiing beschermt een oever tegen invloeden van buitenaf zoals golfkrachten. Heijboer Tuinhout is specialist in beschoeiing maken en damwand plaatsen.


We komen graag bij u langs om te bekijken welke oplossing het beste in uw tuin past. TMG Grondwerken is specialist in het plaatsen van beschoeiingen van zowel hardhout, kunststof, staal en beton. Met een beschoeiing van Borst beschoeiingen beschermt u de waterkant van uw tuin. Wij maken gebruik van natuurlijke en duurzame materialen, hierdoor heeft u er.


Vind beschoeiing op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop beschoeiing op Marktplaats. Als u van plan bent een degelijke beschoeiing , walkant bescherming of grondkering te maken, dan bent u bij Nobelhout Tuinhout aan het juiste adres. Een beschoeiing is vaak een grondkering van hout of kunststof die in slootkanten of oevers wordt geplaatst. Een walbeschoeiing is een water of grondkering die aan de oever staat om het zand van water te scheiden.


De houten beschoeiing zorgt er voor dat de grond niet verzakt. Gemaakt van 1 PE en PP, milieuvriendelijk, uitstekende weerbestendige eigenschappen. We vertellen je over de werkwijze en bieden een duidelijk stappenplan! Beschoeiing maken in de tuin?


Met kunststof beschoeiing KLP Prowal kiest u voor een duurzame en kostenefficiënte oplossing voor oeverbescherming. Bent u op zoek naar betaalbaar beschoeiingshout, beschoeiingsschotten, damwand of gordingen? COR NAB kan u hierbij helpen. Bekijk de website voor meer informatie. GlasGroen is specialist in houten terreininrichting en waterbouw.


Van de aanleg van beschoeiingen, steigers en bruggen tot de meest bijzondere houten elementen in. U wilt graag een beschoeiing plaatsen of vervangen langs een watergang.

Misschien is het nodig dat u dit meldt bij het waterschap. Of dat u zelfs een vergunning. Onze producten gaan jarenlang mee.


Een damwand of keerwand is een prima hulpmiddel bij het opvangen van het hoogteverschil in water van oever naar kant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.