maandag 23 juli 2018

Slijtstrip trap

Antislipstrips op de trap zijn de oplossing om uitglijden op gladde traptreden te voorkomen. Vandaag bestel morgen in huis! Al meer dan jaar een super sterk kwaliteits- product, voor jaren plezier en geschikt voor alle soorten trappen.


Supersterke antislip rubber strip tape voor je trap. Geschikt voor traptrede, vloeren en meer. Makkelijk aan te brengen, RAL kleuren Gratis test stukjes.

Slijtstrip - en trapkant profielen: Slijtstrippen en trapkant profielen Voor het bestellen van aluminium slijtstrippen moet u bij Aluparts zijn. Specialist in trapstrips van RVS. Meer luxe dan een rubber trapstrip op de trap ? RVS trapstrips maken uw traptreden antislip en ogen zeer fraai. Een geschilderde, gelakte of gerenoveerde trap kan zonder maatregelen glad zijn. Gladde trap treden zijn oorzaak van veel ongelukken in huis.


Vuren trap met onderkwart, rechtsdraaiend. Onze vuren trappen worden gemaakt van eerste klas materialen.

Wenst u meer uitstraling dan een rubber strip? Met roestvrijstalen trapstrips kiest u voor luxe en veiligheid op de trap. Kunststof infrees trapstrip voor hardhouten trappen. Afmeting: dikte mm, hoogte mm, antislipprofiel mm.


Info over slijtstrippen trap. Resultaten van zoekmachines! Wij geven antwoord op deze veelgestelde vraag. Veel mensen vinden een antislip slijtstrip rubber niet mooi.


Wij hebben het uitgezocht voor u. In vrijwel ieder huis vind u wel één of meer trappen ,. Trapstrip Roestvrij Staal 5mm. Een RVS strip voor in de trap is een massief vierkanten strip van 5mm. Antislip trap strippen eb stroken op je traptreden zorgen voor een stukje extra veiligheid.


Regelmatig lees je dat kinderen maar steeds vaker ook oudere mensen van de. De originele en meest gebruikte antislip trap strip is type ‘normaal’. Het antislipprofiel is uitgevoerd in een slijtvaste kunststof. Trap kopen en plaatsen stappenplan met simpele checklist voor afmetingen, berekenen ervan en prijs lijst.


Profiteer gratis van een bouwkundig ingenieur die aan JOUW.

Met deze zelfklevende antislip strip maak je eenvoudig je gladde traptreden weer veilig. Droom trappen fabriceert houten trappen efficient en nauwkeurig. Maak direct online uw offerte voor een nieuwe houten trap.


De zwarte anti-slip tape is onderdeel van JéWé traprenovatie. Een rol tape is meter lang en 25mm breed. Een te bouwen trap die een hoogteverschil als bedoeld in artikel 2. Houten trappen zorgen voor jarenlang plezier. Ook te bestellen in België.


Bij KARWEI vind je diverse antislip materialen om uitglijders in je huis te voorkomen. Bijvoorbeeld traptredematten of antislip strips voor de trap , antislip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.