maandag 23 juli 2018

Kleurwas hout

Kleurwas hout

Hoewel ik eerder in het hoofdstuk wasproducten heb beweerd dat je met was geen hout kunt kleuren, is daar nu toch een uitermate positieve uitzondering op. Ook kun je de wax gebruiken om onbehandeld hout een effect te geven. Alle kleuren zijn onderling te combineren of te mengen. Snel en effectief hout kleuren zonder te beitsen? Met antiekwas kun je onbewerkt hout (maar ook metaal of steen) een mooi patina geven en het beschermen tegen vlekken.


Kleurwas hout

Patineerwas wordt gebruikt om hout snel een prachtig patina te geven. Met kleurwas grey veroudert u gemakkelijk hout of brengt u een greywash aan op eiken of noten. En misschien nog een domme vraag: waarom moet je dat hout telkens schuren? NaturePaint Kalkwas en de witte en grijze kleurwas bevatten. De was licht inwrijven, voor geprofileerd hout een borstel gebruiken.


Na ±Minuten uitborstelen en nawrijven. Omschrijving Transparante, zijdeglanzende houtafwerking, waarin alle voordelen van oliën en wassen zijn gecombineerd tot een uniek product. Kleurwas werkt hetzelfde als onderhoudswas,.


Kleurwas hout

Osmo Decorwas Transparant. Krijtverf kopen doe je bij verftechnieken. De leukste online winkel voor krijtverf en decoratieve verfproducten. Jouw bron van inspiratie, informatie en advies! Uw nieuwe vloer of meubelstuk verdienen alleen de beste bescherming tegen vocht en vuil.


Vergrijzen met Abbondanza kleurwas. Kleur olie en beits olie is prima te gebruiken om onbehandelde meubels een andere kleur te geven. Zo kunt u op een eenvoudige manier uw meubels restylen. Een haakse verbinding met metalen verbindingsstukken is het eenvoudigst te maken.


Kleurwas hout

Handig als het niet in zicht is. Men moet wel in acht nemen dat de levensduur minder is dan een lakverf en kalkverf op hout niet echt onderhoudsvriendelijk is. MDF : Eerst laag WallPrim.


Door het krassen van het staalwol trekt gelijk de aangebracht antiekwas in het hout. Je krijgt dan geaccentueerde sporen van antiekwas. De kleurwas Turtle Wax Color Magic Zwart 500ml maakt krasjes op uw auto minder zichtbaar. Op zoek naar producten voor hout -en-schrijnwerk?


Hubo biedt een uitgebreid assortiment. Bekijk hier ons online aanbod. Aquamarijn kleurpigment trekt met de Aquamarijn Corcol diep in het hout. Je hoeft met Corcol dus niet.


Omdat een olie-afwerking vooral in het hout zit in tegenstelling tot een beits of een vernis, is de toplaag van de olie relatief dun en wordt deze dus ook relatief. De meeste producten zijn dienstig voor hout maar we bieden ook oplossingen voor marmers en ijzerwerk, bronzen en zelfs leders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.