donderdag 26 juli 2018

Geëmailleerd glas

Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! GLASSOLUTIONS geëmailleerd glas is een gehard glas dat geschikt is voor vele toepassingen. Online op maat samen te stellen! Door toevoeging van andere middelen bij het smelten van.


V, gespecialiseerd in veiligheidsglas, glasbeslag, glasdeuren en douchedeuren, glasbenodigdheden.

Doordat het verf het glas ondoorzichtig. Steinfort Glas is specialist in geëmailleerd glas. Emaille kennen we allemaal, maar de toepassing in glas is misschien wat minder bekend. Met kleuren kunnen fantastische effecten worden bereikt.


Er zijn meer kleuren dan zwart! Loodvrij geëmailleerd gehard glas brengt harmonie tussen architectuur en milieu. Colorbel geëmailleerd glas.


Glas dat aan de achterzijde is voorzien van een verflaag, die door middel van een thermische behandeling in het glasoppervlak word gebrand.

Glaspunt heeft gevelbekleding en achterwanden in vele kleuren. Staal en glas – twee volstrekt authentieke, natuurlijke materialen. Scheuten Glas is met ruim jaar ervaring een specialist op het gebied van. Gehard glas , Thermisch en Chemisch gehard Op maat gemaakt Alle soorten en diktes.


Vraag hier vrijblijvend een offerte gehard glas aan! Geëmailleerd glas wordt gemaakt door gesmolten glas in een laagje aan te brengen op een voorwerp van aardewerk of van metaal, maar glas kan ook als ondergrond dienen. Vanuit fabrieken en vestigingen in Nederlan België.


Timmers-BV is uw totaalleverancier voor de belevering van glas , glasbeslag en glasartikelen. Met een eigen transportdienst beleveren wij de professionele. Keuken achterwand van geëmailleerd glas. GLASDESIGN is de specialist in glas en staal voor interieur en exterieur. Uw glashandel in Epe en omstreken.


Het standaardkleurenpalet. Prachtig handgeschilderde glazen vaas, ontworpen door Jaap Gidding voor de Leerdam Glasfabriek, ca. Dit object is gedecoreerd met abstracte patronen van lijnen.


Glastypes ingedeeld naar soort. Mosa Glas heeft ze op een rijtje gezet.

Zoals isolatieglas, hardglas, gelaagd glas en vele andere. Bereken aan de hand van een aantal stappen welk soort brandwerend glas u nodig heeft. Gelaagd glas kunt u als particulier nu voor een groothandelsprijs simpel online bestellen bij de Glaskoning.


Rechtstreeks vanaf de fabriek geleverd. Al meer dan jaar richten wij ons op maatwerk in glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.