vrijdag 29 juni 2018

Cortenstaal gevelbekleding

Gevelplaten naar wens op uw maat gezaagd - gratis. Verschillende kleuren verkrijgbaar! Optimaal voor vlakke daken! Koop licht- en ventelatienokken. Gevelbekleding bestel je in onze webshop.


Cortenstaal gevelbekleding.

VPT Versteeg is leverancier van gevelbekleding in metaal, cortenstaal en aluminium, geperforeerd of met reliëf led en solar. VPT is naast partner voor gevelbeplating. Onze naam zegt het niet, maar we kunnen het wel! Architecten en opdrachtgevers kiezen bewust voor Cor-Ten staal als gevelbekleding om zijn natuurlijke kleur en de robuuste uitstraling.


Een metalen gevelbekleding is modern, onderhoudsvriendelijk en tijdloos. Meer info over de mogelijke uitvoeringen en prijs per vierkante meter vind je hier. In dit project zijn platen gebruikt in plaats van cassettes uit zowel economische als.


Wel moeten de profielen over voldoende dikte beschikken (corrosietoeslag).

Het ideale materiaal voor buiten dus. Maar wat kost cortenstaal en hoe kun je erop besparen? Metalen gevelbekleding is een product dat zeer sterk en snel te plaatsen is. Deze gevelbekleding is verkrijgbaar in veel soorten, zoals cortenstaal , roestvrijstaal.


We denken graag met u mee! Denk bijvoorbeeld aan gevelbekleding ,. Wij maken Producten van cortenstaal zowel maatwerk als voorraad artikelen. Bij Tummers Plaatbewerking bent u aan het juiste adres voor het maken van weervast cortenstaal plaatwerk. De nieuwbouw van Toyota Material Handling langs de Abij Ede is voorzien van een strekmetalen voorzetgevel van cortenstaal. Ondersteunend op de jarenlange ervaring in metalen plaatwerk die van toepassing is in gevelbouw met cortenstaal , aluminium, gegalvaniseerd staal.


Het roesten van de platen geeft een mooie warme kleur. Dankzij deze eigenschappen is cortenstaal een duurzaam, natuurlijk ogend product dat zich bijzonder goed leent voor gevelbekleding ,. Elegant en stevig ontwerp,. Bestel cortenstaal nu ook online bij de MCB! Middels de MCB webportal verzamelt u de producten die u nodig heeft en bestelt u met één druk op de knop. Wilt u elementen van cortenstaal in de tuin?


Gras en Groen Hoveniers maakt bloembakken, borderranden en keerwanden van cortenstaal. Let op, deze platen zijn (nog) niet geroest bij.

De bekleding van je gevel bepaalt het uitzicht van je woning sterk. Ontdek hier de mogelijke materialen voor gevelbekleding en hun prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.