woensdag 27 juni 2018

Altrex 6 treden

Luxueuze houten zwembaden v. Deze Week Keuzekorting op Altrex. Bekijk ons uitgebreide assortiment Altrex. Voor 23:bestel is morgen thuis! ALTREX Huishoudtrap Double Decker treden. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Altrex 6 treden

Aantal treden treden Opberglengte 2. De Double Decker huishoudtrap is onmisbaar in elk huishouden. Het is dé huishoudtrap van Nederland. Altrex Double Decker Huishoudtrap - treden.


Dubbele trede, dubbel zoveel stavlak ? Veilig en comfortabel klussen ? Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Diverse bouwtrappen te koop nog enkele te koop ! Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Met het aantal treden : treden. Verkrijgbaar van tot treden ;. De Falco is een trap voor intensief professioneel gebruik. Deze robuust vormgegeven trap heeft een handig.


Want voor veilig werken op hoogte kies je voor Altrex. Door deze hoogte is de trap ideaal voor. De huishoudtrap is veilig, stabiel en voorzien van handige extra’s zoals de SmartBox, de HandGrip. Bij ons bestelt u meteen online al jouw klus gerief!


Klussen was nog nooit zo goedkoop. Op zoek naar een fijne en stevige huishoudtrap voor dagelijks gebruik? De dubbele treden zorgen er samen met het bordes voor dat je niet maar 2. Lichtgewicht aluminium huishoudtrap voor gebruik in en rondom de woning. Met bordessen, voor maximaal stacomfort op werkniveaus, hoge kniebeugel, voorzien van 2. Info over altrex trap treden. Resultaten van zoekmachines!


Altrex 6 treden

Er zijn nog geen reviews van dit product. Zoek je een veelzijdige industrietrap voor dagelijks gebruik? Extra grote slijtvaste rubber trapvoet voorzien van grove profilering voorkomt wegzakken.


Alle bekende merken Topkwaliteit De beste prijs! Formule voor dakgoot op meter hoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.