maandag 23 april 2018

Polyethyleen plaat

Op Zoek polyethyleen plaat ? Krijg je antwoord nu op Ask. Overdekt op uw terras deze zomer? Vergelijk terrasoverkappingen. Onze polyetheen platen zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Polyethyleen (PE) is een sterke slijtvaste plaat. GRATIS op maat gezaagd Strakke zaaglijnen Goede klantenservice! Dit materiaal wordt vooral toegepast voor machine bouw en hobby gebruik. Specificaties van de polyethyleen plaat. PE is een opvallend voordelige kunststof.


De grondstoffen in de polyetheen plaat zijn dan ook relatief laag geprijsd en ook. Het enigszins vettig aanvoelende HDPE - polyethyleen is vochtafstotend en door toevoeging van roet (zwarte kleur) UV.

Bekijk ons assortiment Kunststof platen in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Let op: PE is krasgevoelig en uitsluitend bedoeld. De zwarte uitvoering PE1is resistent tegen zonlicht (UV-straling).


Zo kan polyethyleen geschikt gemaakt worden voor plastic tasjes,. PE (polyetheen) plaat , staf en holstaf. Om specifieker te zijn wordt de. Het polymeer polyetheen is een veel gebruikt materiaal. Het is de meest gebruikte kunststof (plastic).


Ook de oudere naam polyethyleen wordt gebruikt, en is in feite. Voor relatief weinig geld heeft u een zeer sterke kunststof plaat waarvan u. Onze meest geavanceerde kogelvrije plaat in NIJ level III met een gewicht van slechts 5kg is gemaakt van 1 polyethyleen. Bestel online schuimplaten in wit polyethyleen , geschikt als schokwerende bescherming en opvulmateriaal voor uw verpakkingen en dozen. Bent u op zoek naar een product of onderdeel op basis van kunststof?


Wij leveren polyurethaan en polyethyleen schuimplaten, met of zonder speciale.

Hier alles over de toepassingen, prijs en eigenschappen. Al jarenlang leveren wij HDPE (PE, polyetheen, polyethyleen ) producten in diverse afmetingen, diktes en kleuren. Wat is Polyetheen, ofwel PE kunststof?


Van alle kunststoffen wordt polyetheen, ook wel polyethyleen genoem het meest geproduceerd en het meest gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.