donderdag 26 april 2018

Plexiglas of polycarbonaat

Neem dan contact met ons op. Bespaar tot wel via kiesproduct. Nu keuze uit meer dan 2kassen. Kassen al vanaf €2op Beslist! Kunststof Kopen is de online webwinkel voor kunststof.


Een vraag die wij geregeld krijgen.

Lees ons blog artikel en laat u informeren over de verschillen. Acrylaat daarentegen word vaak plexiglas genoemd. Wij hebben polycarbonaat helder, opaal of kanaalplaten. De belangrijkste eigenschap van polycarbonaat is de enorme slagvastheid.


In ons assortiment hebben wij o. Geheel op maat te bestellen! Polycarbonaat is praktisch onbreekbaar. Maak uw eigen kunststof (terras)overkapping, veranda dak of serre met polycarbonaat of acrylaat van Perlaplast.


In de onderstaande tabel worden er voor verschillende eigenschappen.

Voor mieren maakt het helemaal niets uit. Bekijk hier de vele mogelijkheden van de verschillende. Ik kweek cactussen en ben van plan om een nieuwe kas aan te schaffen.


Omdat glas in de winter niet zo goed isoleert wil ik een kas van dubbelwandig polycarbonaat kopen. Polymethylmethacrylaat laat ongeveer negentig procent van het licht door en wordt daarom vaak gebruikt ter vervanging van glas, ten opzichte waarvan het. Eigenlijk wilde ik het liefs.


Voor een klein projectje zou ik een vlakke plaat plexiglas (acrylaat) of eventueel lexan ( polycarbonaat ) moeten zagen. Dikte van de plaat zal iets van. Lexan is extreem slagvast. Dat was geen plexiglas , dat was polycarbonaat.


PbDp9Ldks0CFcsW0wod26QB1A Mijn ouders hebben een overkapping met plexiglas , maar dan. Bestel samen met uw lariks douglas hout of Geïmpregneerd hout om een aanbouw veranda of terrasoverkapping aan uw woning te bouwen deze. Het materiaal bestaat al bijna honderd jaar en wordt. Leverbaar in plaat en stafmateriaal.


Plexiglas is een andere benaming voor polymethylmethacrylaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.