maandag 30 april 2018

Geoliede vloer dweilen

Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. Geen Emmer of Sopje meer nodig. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Ik heb een geoliede houten vloer , advies voor het onderhoud was om de vloer te dweilen met triptrap natuurzeep gisteren een nieuwe fles gekocht. Welk onderhoud vraagt mijn geoliede houten vloer ?

Geoliede vloer onderhouden? Kwaliteitparket helpt u graag! We spreken van een geoliede vloer (olievloer) wanneer uw houten vloer (parketvloer). Dit zepen kunt u doen met een mop of duo- dweil.


Een geoliede vloer dient elke maand met een onderhoudszeep te worden behandeld. Gebruik tijdens het dweilen twee emmers water. Dus elke keer dat je daarmee dweilt haal je een dun laajge van de olie af.


Ik dweil mijn geoliede vloer wekelijks met.

Wij raden aan om de vloer dagen nadat de vloer gedweild is te dweilen met deze vloerzeep. Veel keuze in kleuren en gemakkelijk plaatselijk bij te werken na slijtage. Vind jouw vloer in onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Alle Vloeren vind je op beslist.


Bestel simpel en snel jouw vloeren online. Info over geoliede vloer schoonmaken. Resultaten van zoekmachines!


Ik heb ook sinds jaar een geoliede houten vloer en maak hem schoon volgens de gebruiksaanwijzing. Met een bijna droge dweil schoonmaken. Het is zwaar werk maar de. Onderhoudsset voor wit geoliede vloeren kopen? Niet met een draadjesmop, maar met een goed uitgewrongen duo- dweil.


Een paar weken geleden gingen we bij vrienden op bezoek die ook geoliede eik. Dat is hetzelfde als je een keramische vloer dweilt met lijnolie, daar zie je. Met Woca Natuurzeep Naturel kunt u uw naturel geoliede of met naturel zeep behandelde houten vloeren reinigen en.


Dweil de vloer nooit na met schoon water!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.