maandag 30 april 2018

Bestektekst

STABU ondersteunt het werken met de STABU-systematiek door voorbeeld projectbeschrijvingen ter beschikking te stellen. In het linkermenu ziet u een compleet overzicht. Bent u bezig met het ontwerp van een project en bent u op zoek naar de bestektekst van één van onze producten?


Dan kunt u deze op verschillende manieren benaderen. Bestekteksten voor een selectie van onze beglazingen.

Onderstaande bestekteksten betreffen slechts een selectie van ons brede productengamma. STABU FPS bestektekst Losange ruitvormig in HTML klik hier. Welkom in de bestekdienst van Bylandt. Vind snel de bestektekst van uw Bylandt straatbaksteen. De door u gezochte leverancier of producten kunt u vinden.


Hier zullen memo’s, delen van bestekken, relevante bijlagen e. Uw inbreng zal mede bijdragen aan een groei van de downloads. Een bestek of lastenboek is de omschrijving van een uit te voeren werk, inclusief de van toepassing zijnde administratieve, juridische en technische bepalingen.

De helpdesk van STABU heeft een voorbeeldbeschrijving gemaakt van een ‘CE gemarkeerde vliesgevel’. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten bestektekst – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Stichting STABU Bouwbreed Informatiesysteem is een samenwerkingsverband tussen partners in de bouwnijverheid. STABU is uitgever en beheerder van een bouwbreed.


Gebruik hiervoor onderstaand formulier. In onze bestekteksten service kunt U de beschikbare bestekteksten downloaden. Veel bestekteksten zijn ook opgenomen in de STABU database. VERLOREN BEKISTING, EPS 0. ALGEMENE OMSCHRIJVING: 00.


Internationale fabrikant van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. U kunt hier onderin op deze pagna eenvoudig een (offline) STABU bestektekst vinden voor de SAB-profiel producten. Systeemwanden TechnoWand 44.


Georapi Een voegvulling waarmee U verharding jarenlang netjes en onkruidvrij is! Een onbehandeld monolitisch houtwolpaneel. Isolatiewerk door middel van het aanbrengen van een.


De technische documentatie geeft u meer informatie over de productbladen en bestektesten van onze vloeren.

BASIS BESTEKTEKST STRIKOCEM PLEISTERSYSTEMEN. Technostuc systemen Buro Robing Design b. INFORMATIE-OVERDRACHT: MONSTERS : 01: MONSTER : De hierna genoemde monsters dienen ter beoordeling van de volgende, bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.