donderdag 26 april 2018

Aluminium afwerkstrip

Bestel uw aluminium profielen direct online op aluparts. Ook maatwerk aluminium profielen! Eenvoudig online bestellen. Info over afwerkstrip aluminium. Resultaten van zoekmachines!

Aluminium afwerkprofiel met zetting. Vanwege de lipjes is dit profiel eenvoudig te bevestigen. Voordelig online te bestellen. Hoekprofielen en afwerkprofielen van PVC of aluminium. Bent u op zoek naar een aluminium platstaf of strip?


Helaas is dit product niet op voorraad. Op zoek naar tegels voor uw badkamer of keuken? Op TSM koopt u uw tegels goedkoop, veilig en vertrouwd.

Leverbaar in kunststof, aluminium en roestvaststaal. In diverse modieuse kleuren en een lengte van 180cm. Voor alle mogelijke tegeldiktes. JéWé Basisprofiel aluminium (cm) 10.


Specificaties : Breedte : 1mm Dikte : mm Deze aluminium strip wordt volgens de gewenste maten in onze fabriek gezaag waarna hij direct klaar wordt gemaakt voor. De bouwmarkt levert verschillende profielen waarmee je een strakke overgang kunt maken tussen typen vloerbedekking. Ze zijn verkrijgbaar in kunststof of aluminium. Afwerkprofielen zijn verkrijgbaar in trapprofielen, luikprofiel, overgangsprofielen, hoekprofielen.


Afwerkstrips gebruik je om een overloop te maken van bijvoorbeeld tegels en een muurtje. Deze kun je ook gebruiken in de badkamer. Met dit assortiment kunt u de vloeren van uw klanten.


Toevoegen om te vergelijken. Nu in de aanbieding van € 10voor € 695! Softline tegel en afwerkstrip aluminium chroom 6mm 250cm. Tegelstrips kan je gebruiken om bijvoorbeeld randen of een hoek van de tegelklus mooi af te werken.


Het leveringsprogramma van Luvema is als volgt opgebouwd.

Er is een breed assortiment van tochtprofielen beschikbaar. RVS platte strip per meter. Snelle levering, gratis zaagservice en altijd slechts verzendkosten, ongeacht grootte bestelling!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.