vrijdag 23 maart 2018

Zeil vrachtwagen

Bekijk ons actuele aanbod! Vind vrachtwagen zeil op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Luttikhold Zeilproducten Beltrum, Full color zeilen op vrachtwagens worden veel toegepast.


Het is een uitstekend medium voor mobiele reclamedoeleinden. Met dekzeil- vrachtwagen kunnen goederen vervoerd worden op een snelle, goedkope en efficiente manier.

Ook tweedehands dekzeil- vrachtwagen zijn daarom bijzonder gewild. HDI is gespecialiseerd in het maken en repareren van zeilen voor elk type transportmiddel, van klein tot groot. Of het nu schuif-, huif- of afdekzeilen.


Zeil -Doek BV zorgt voor ijzersterke oplossingen met flexibele materialen. U kunt bij ons terecht voor o. Een vrachtwagenzeil bedrukken doen we natuurlijk voor elk type zeil , met elk denkbaar doel: rolzeilen, huifzeilen. Wij meten je vrachtwagen of aanhanger.


Pvc dekzeil is uv-bestendig en kleurvast.

Ons motto is dan ook: kwaliteit leveren ! Wij staan regelrecht achter ons product. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen er wel een zeil voor maken. Alle zeilen worden op maat gemaakt voor uw vrachtwagen en kunnen we deze voorzien van fullcolor reclame en prints.


Geplastificeerd PVC zeil doek wordt gebruikt voor afdekzeilen voor o. Het materiaal is goed te lijmen. Vlakzeil is een initiatief van Rikkers Zeilmakerij en vervaardigt alle soorten zeilen : dekzeilen, Aanhangernet, bootkappen, grondzeilen, zwembadafdekkingen. Ook die zijn hier eenvoudig te bestellen. Koop en verkoop uw tweedehands Schuifzeil wagen met dak op Trucks. Je zocht naar: vrachtwagen dekzeil!


Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Vrachtwagens en transportmiddelen. Waar ze ook nu nog gewoon de zeilen voor een vrachtwagen van maken. Het Italiaanse upcyclemerk Pivvicci heeft nu ook FREITAG-achtige tassen gemaakt van hergebruikt vrachtwagenzeil. Hiervoor heeft ontwerper Giuseppe Rogato.


Klik hier voor een kwalitatief dekzeil voor uw vrachtwagen : schuifzeil, schuifdak, rolzeil en containerzeil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.