donderdag 1 maart 2018

Van oud hout

Big Sale, Verkoop Gaat Snel, Mis Het Niet, Prijzen Stijgen, Koop Je Tickets Nu. Bespaar tot wel via kiesproduct. Meubelmakerij Van Oud Hout maakt maatwerk meubels met sloophout, steigerplanken, vloerdelen en andere soorten oud hout.


Van Loungebank tot kinderbedstede, van barkruk. In ieder huis is plek voor een plank van Van Oud Hout !

Overal is wel een plek voor deze decoratieve. De Oud van Hout is een betaalbare eetkamertafel gemaakt van eeuwenoude deuren. Het prachtige oude houten tafelblad heeft oude noesten, reparatieplekken en andere. Oud Hout van Marjolein maakt van oud hout nieuwe en verrassende producten. Teak houten bank bankjes, ze zijn van oud hout gemaakt.


Elke bankje is uniek de maat kan iets verschillen en de kleur ook, geen een. Tafel van oud hout Bailar leverbaar direct uit voorraad. Dit model combineert mooi met onze andere meubels van oud hout.

Dit oud hout is afkomstig van oude huizen en schuren. Door jarenlange blootstelling aan weer aan win krijgt dit een warme en karakteristieke uitstraling. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe.


De tafels van De Oude Tafel worden gemaakt van oud hout. Het hout heeft dienst gedaan als dekvloer in treinwagons, en is Frans eikenhout. Historisch hout heeft een groot aanbod van oud hout. Wij hebben Azobé scheepsplanken, Barnwoo oud eiken, wagonplanken, wijnpersplanken en nog veel meer!


Bij Meneer van Hout koop je handgemaakte eiken eettafels, helemaal afgesteld naar jouw wensen. Toch liever een kant en klare eiken tafel? Industriële tafel van robuust oud hout. Gemaakt van oud hardhout en een stalen onderstel. Een keuken van oud hout of een tafel.


Door het gebruik van oud hout haalt u een nieuw stukje geschiedenis in huis. Bekijk dan onze tips om nieuw hout er uit te laten zien als oud hout. Gebruik bijvoorbeeld vaseline of schuurpapier voor oud hout.


Prachtige salontafels van hout.

Oude houten vloeren gemaakt van oude eiken en grenen vloerdelen afkomstig uit oude panden. Bij de Oude Plank vindt je vloeren met een verleden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.