dinsdag 20 maart 2018

Parketvloer schilderen

Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland. Kom langs voor onze totaaldeals! Ruim aanbod oude parketvloeren. Bekijk hier onze aanbiedingen!


Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. Made in Holland - Parketvloeren.

We lieten na heel lang twijfelen onze parketvloer wit schilderen. En als ik nu zie hoe groot het effect is, zou ik het in een oogwenk opnieuw doen. Houten vloer of parketvloer schilderen ? Volg ons stappenplan voor een langdurig mooi resultaat.


Een geschilderde houten vloer is de nieuwste trend als het gaat om een parketvloer. Dekkend geschilderde vloeren zijn leverbaar in diverse kleuren vloerverf. De natuurlijke kleur behouden of een nieuwe kleur?


En welke voorbereidingen zijn nodig? Laat de grondverf goed drogen voordat je gaat schilderen.

Dit duurt ongeveer vijf uur. Een houten vloer verven (of een trap), kunt u met Moose Färg dekkende houtverf of Dimma halftransparante wash. Als aflak kunt u verven met Topp vloerlak.


Ons advies is ondergronden voor het schilderen altijd eerst grondig schoon te maken en daarna zorgvuldig te schuren. Je houten vloer schilderen met colora ‘Ik woon vlakbij een colora filiaal, maar ik was er nog nooit eerder geweest. Voor mij was het een aangename kennismaking met. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw woning. Dit is niet alleen prettig, maar ook verplicht in Nederland.


Altijd de laagste prijsgarantie. Je wil jouw vloeren schilderen ? Als je de vloer dekkend wil schilderen is het beste te kiezen voor een lak met extra krasbestendigheid (vermeld op het etiket). Grijs Winkelnaam verwijder mod. Door de parketvloer schuren wordt deze echt als nieuw. Bespaar op kosten met simpele tips over parket schuren!


U kunt indien gewenst dan ook prima eerst de muren afwerken of plafond schilderen. In de werkkamer van ons nieuwe huis ligt een parketvloer. De vloer bestaat uit stroken van ca.


Op elke strook liggen vier planken.

Het te schilderen oppervlak dient schoon, droog, stof- en vetvrij te zijn. Door een goede oppervlakte voorbereiding help je het verfsysteem in langdurige bescherming. Schrijf u direct in voor de.


Schilder altijd in de richting van de naaf. Alleen met de beste materialen en duurzaamheid voor uw vloer. Het schilderen van woningen ouder dan jaar valt onder het -tarief, evenals voorbereidend werk, voorbehandelingen en materialen.


Lees wat er niet onder valt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.