woensdag 21 maart 2018

Mflor polish mat

Flor Polish mat is een onderhoudsmiddel voor uw pvc-vloer. Dit onderhoudsmiddel zet kleine krasjes dicht en zorgt voor een extra beschermlaag op uw vloer. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


Deze cleaner heeft een matte uitstraling en houdt uw vloer mooi en fris. Voor het onderhoud is er een matte polish van mFLOR. Het is belangrijk om de juiste combinatie aan te houden voor het onderhouden van de vloer.

Aanbrengen (extra) PU beschermlaag Hoewel PVC van zichzelf al slijtvast is, adviseren wij om vloer te voorzien van een (extra) PU beschermlaag. Schutz-Forbo- MFlor - Om de Metroflor en mm collectie in een polymeerlaag te zetten (particuliere toepassingen). Voor projectmatige toepassingen raden wij. Voor de bescherming van mFlor vloeren met een matte uitstraling. Dit reiniging product is voor.


Breng de polish onverdund aan op de vloer 8. Verzadig de wismop met de polish 9. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Voor PVC vloeren van de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen moet u bij de PVC Vloeren Specialist zijn. Ruime keuze, deskundig advies! Universeel Uzin pvc lijm €. Zonder zorgen en dat alles tegen een zeer scherpe totaalprijs per m2. FLOR voegstrip mm leverbaar in.


Bedoeld voor regelmatig gebruik. Met Rigostep Floor Polish Mat brengt u een nieuwe matte polish laag aan op uw gelakte vloer. Zorg er voor dat de vloer is gereinigd met Rigostep Strip.


Mflor PVC-vloeren, ideaal woongenot, geluidsarm en prima geschikt voor woonkamer, slaapkamer, badkamer, kantoor of kantine. Dankzij de PU top laag is het niet nodig om u vloer te voorzien van een polish ,. Prijzen PVC Vloer - PVC-Vloer. DIT PRODUCT IS VERVANGEN DOOR FORBO POLISH , DIT WORDT DAN OOK GELEVERD. Metroflor Metropolish is een onderhoudsmiddel voor PVC vloeren van Mflor.


Onderhoudsinstructies voor de mFlor PVC Vloeren. Mflor , vroeger ook wel Metroflor geheten maakt bijzonder mooie vloeren, uitgevoerd in hout, steen en een tal metaal dessins. Vooral de vloeren uit de Authentic serie.

PVC laminaat plak stroken vloer van Moduleo, Mflor en Vivafloors, bestel online via de webshop of kom naar de winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.