vrijdag 30 maart 2018

Marmer specialist

Vloer onderhoud van marmer , eenvoudig zelf marmer schoonmaken. Professionele natuursteen technieken zoals het marmer polijsten, marmer slijpen of schuren en het. Wij hebben contacten met steengroeven in. Van efficiënte keukenbladen tot stijlvolle schouwen.


Telefonisch bereikbaar: Maandag tot zaterdag van 09.

Showroom krijgt voorrang op telefoon. Marmeren en natuursteen vloeren slijpen, polijsten en beschermen. Schoonmaaktips en onderhoudsadvies voor marmer en natuursteen zoals, Travertin, Belgisch Hardsteen.


NATUURSTEEN VLOEREN VOOR IEDER INTERIEUR. AMC Natural Stones zijn natuursteen specialisten en hebben passie voor steen. Al jaar ambachtelijk bedrijf voor maatwerk natuursteen-projecten in Noord-Holland.


Op zoek naar natuursteen Den Bosch?

Prijzen voor het slijpen en polijsten van marmeren en natuursteen vloeren. Natuursteen specialist : levert, bewerkt en verwerkt alle soorten natuurstenen. Wat kost het opknappen van uw vloer? Met ruim jaar ervaring als marmerspecialist ben u bij Marmer Behandelen aan het enige en juiste adres. Uw marmeren vloer weer als nieuw?


Heij marmer is gespecialiseerd in het totaal onderhoud van uw natuurstenen vloer voor bedrijven en particulieren. We leggen uit waar de steen vandaan komt en welke eigenschappen hij heeft. Spaties en leestekens zijn niet toegestaan in domeinnamen. Domeinnamen mogen alleen bestaan uit letters en cijfers. Wit marmer specialist in platen en tegels.


Uw beste keuze voor al uw natuursteen onderhoudswerkzaamheden. Meer dan jaar ervaring in natuursteenonderhoud. Bekijk het profiel van michel vissers op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Waalwijk vindt u op Openingstijden.


De meest volledige site met ruim 66.

Zoekt u een specialist in parketvloeren in Den Haag? Van Mierlo Parket is gespecialiseerd in het leggen en herstellen van Parketvloeren. Lees iedere dag duizenden reviews van dienstverleners bij jou in de buurt.


Opiness - Spreekt uit ervaring! Wij geven uw oude travertinvloer weer glans. Door het juiste onderhoud weer jarenlang plezier van uw vloer. Bel nu voor een vrijblijvende proefbehandeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.