vrijdag 30 maart 2018

Halve traptreden

Uw trap bekleden met prachtige trapmatten in meer dan 20. Ook voor uw trapmat op maat. Trapmatten en halve trapmaantjes, stuks € 3bestel online. Trap stofferen € 18- incl tapijt.


De pas gelakte traptreden van uw trappen wilt u mooi houden.

U moet er toch niet aan denken dat uw pas gelakte trap al gauw vol krassen zit? Eigenlijk zijn trapmaantjes gewoon hetzelfde als trapmatten. Ze dragen dus bij aan de veiligheid van je trap.


Vind je het lastig om van de foto’s online een goed beeld te krijgen van de halve maantjes voor de trap? GAMMA heeft traptreden in verschillende soorten, maten en materialen in het assortiment. Je kunt kiezen uit laminaat, eiken toplaag of vinyl. Niet alleen is het veilig om halve maan.


Oprecht geen betere kwaliteit te vinden!

Maak je traptreden veiliger met halve maantjes. Een trap met halve maantjes heeft meer voordelen. Vraag nu gratis offertes aan en vind de beste deal. Tel bij het totaal tenslotte nog eens minimaal een halve meter op, voor alle zekerheid. De mat geeft je trap een geheel eigen uitstraling.


Halve maantjes trap online kopen? Traptrede traanplaat motief zilver kopen? De halve maantjes zijn slipbestendig en voorkomen slijtage van je trap. Een speciaal door elitetrapmatten ontwikkelde trapmat gemaakt in de vorm van een halve maan die extra zacht aan voelt.


Trapmat Sprint-step heeft een zelfklevende plakstrip zodat je deze eenvoudig zelf kunt monteren. Renoveer je trap met kunststof. Een kunststof traprenovatie vindt plaats met laminaat of met pvc.


Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal. Ik heb onze beide trappen compleet overgeschilderd en daar willen we nu van die halve maantjes op plakken. Transparante trapbeschermer halve.


De meeste mensen die in een huis wonen dat bestaat uit meer dan een verdieping, hebben een trap.

Voor meer info gaat u naar onze website! De traptreden zijn te gebruiken op. Om dit te voorkomen wordt al heel lang het trap halve maantje.


Net deze dubbelzijdige transparante stickers plak je eenvoudig het halve maantje op de traptreden. Voor een trap met een halve draai ziet u twee varianten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.