dinsdag 13 maart 2018

Gekleurde karpetten

Bespaar tot wel aan duizenden karpetten. Herfstuitverkoop - Profiteer nu! Bezorgtijd: 2-werkdagen. Profiteer van deze kans om hoogstaande karpetten te bestellen voor lage prijzen!


Bekijk het gehele assortiment karpetten. Of bezoek één van onze winkels.

Woontextiel koop je bij woonwarenhuis OTTO! Vloerkleed of karpet kopen? Onze collectie vloerkleden en karpetten bestaat uit een ruim assortiment vloerkleden in verschillende kwaliteiten, kleuren en afmetingen. De collectie van Obsession is vernieuwd! Karpetten hoog- en laagpolig in alle kleuren van de regenboog.


Maar ook met stoere grafische prints in zwart en wit. Maak je interieur compleet met een kleurrijk karpet uit de serie Carrara. Zoekt u een vloerkleed met een speciale kleur ? Wij hebben de grootste collectie gekleurde karpetten en vloerkleden.

Alle soorten en stijlen vloerkleden. Van handgeknoopt tapijt tot speelkleed. Keuze uit vele designs, kleuren en afmetingen. Een vloerkleed of tapijt maakt uw vloer helemaal compleet, en geeft warmte en comfort in ieder. We hebben een zeer gevarieerd aanbod aan gekleurde vloerkleden.


Twijfelt u tussen enkele karpetten , dan kunt u samples bestellen. U krijgt een stukje van het kleed. Ook is het karpet er in diverse kleuren. Vele aanbiedingen bij bol.


Je zocht naar: pastel gekleurde tapijten! Gekleurde Tapijten koop je eenvoudig online bij bol. Moderne vloerkleden en tapijten online kopen Topmerken Top Service Goedkoop Moderne tapijten en vloerkleden in een brede selectie. Deze karpetten zijn er van laag- tot hoogpolig, altijd in de door jouw gewenste stijl.


Natuurlijk kun je ook gaan voor een kleed met een vintage look. Tijdloos antraciet gekleurd shaggy karpet van een uitstekende kwaliteit en mooie uitstraling. Bestel uw vloerkleden bij OTTO.


Groot aanbo scherpe prijzen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.