vrijdag 16 maart 2018

Festival tent

MAXtenten biedt maatwerk van een hoge kwaliteit. Ontdek het ruime aanbod tenten. Dé stretchtenten specialist. Professionele aluminium tenten. Werktenten en tijdelijke opslag.

Decathlon heeft festivaltenten vanaf € 29 bekijk het aanbod! Topcamping in Limburg met subtropisch zwembad en speeltuin. Tentenstunter is de beste online goedkope tenten winkel van Nederland en België, alle tenten die u bij ons kunt kopen zijn van uitmuntende top kwaliteit en extreem. Festival tent , slaapzakken, luchtbedden.


Alles te koop voor op de festivalcamping. Waaraan moet een festivaltent voldoen? Plan your outdoor event with us! Is het festival seizoen in volle gang en heb je nog geen geschikte tent ?

Er zijn verschillende modellen festivaltenten, waaronder tunneltenten, koepeltenten. U kunt naast een normale feesttent ook een festivaltent huren bij Bressers Tentenverhuur B. Alle festivaltenten hebben de kleuren rood en blauw. Onze te huren festivaltenten zijn in breedte maten van tot wel meter beschikbaar.


Alle lengte maten zijn mogelijk, in een veelvoud van meter. Een goedkope en makkelijke tent voor een festival is de opgooitent of tipitent. Voordelige tenten voor festivals. De grootste collectie partytenten hier! Partytenten tegen de laagste prijzen.


Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Ga jij naar een festival en heb je last minut nog een tent nodig? Bij Eurocircus kunt u festivaltenten huren voor 3tot wel 60. TENTEN voor op vakantie of voor festivals , ook te gebruiken als bijzettenten.


Gratis verzending vanaf 49. Samen met jou kijken wij naar welke tent het beste bij jouw festival past. Tenten op maat voor grote en kleine festivals. Zo huur jij altijd een festivaltent , waarin.

De Ohnana tent is een luxe festival tent welke zorgt voor de ultieme festivalbeleving. Door een speciaal systeem is het altijd koel in je tent. Verras iedereen met een sfeervolle festivaltent. Koepeltent van Abbey met twee glasfiber boogstokken geschikt voor personen.


Een festivaltent huren doet u bij Maessen Tenten. Door het gewicht en geringe afmeting is deze tent erg handig voor festivals. Uw evenement is bij ons in goede.


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Tenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.