maandag 19 maart 2018

Egaline op hout

Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Omdat wij in de hal een houten- en betonvloer hebben willen wij dit als geheel gaan maken zodat er vloertegels op kunnen. Zelf egaline op vloer zetten?


Minerale betonlook egaline op houten vloeren. Eenvoudige verwerking, vezel versterkt.

Geschikt voor de doe-het-zelver. Goedkoop en uitvoorraad leverbaar. Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza,. Lees eerst de juiste informatie over de kosten per m2. Info over egaline op hout.


Resultaten van zoekmachines! In de oudere gebouwen zijn de vloeren meestal gemaakt van hout. Door een laag egaline aan te.

Vloer egaliseren met egaline of egalisatiemortel? U vindt bij ons egaline vloer van Alabastine, Knauf, Beamix en GAMMA. Bekijk nu het aanbod egaline. Wat kost een vloer laten egaliseren in de badkamer, woonkamer, of op het balkon?


Ook kunnen deze vloeren van hout uitgevlakt worden met egaline. Welke ondergronden zijn geschikt voor egaline ? In principe kan je egaline op elk soort ondergrond aanbrengen, zolang deze maar voldoende stabiel en vloeistofdicht is. Het egaliseren van grote vloeren doet VloerSterk met behulp van de egaline pomp. Na het aanbrengen en verdelen van de laag egaline wordt de vloer ontlucht.


Egaline is een cementgebonden egalisatiemortel,. Wij gebruiken egaline vaak om vloeren voor te bereiden op het aanbrengen van een gietvloer. Wedi of Lux Hout Multiplex Hout Geperste vezel. Laminaatverwarming hout en parket.


Deze egaline kan toegepast worden voor dieptes van tot 60mm. Toepasbaar op de ISO-isolatie platen of rechtstreeks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.