vrijdag 30 maart 2018

Alucobond prijslijst

Alupanel aluminium sandwichplaat wit. Dit is altijd zonder gelaste hoeken. ALUCOBOND voor verluchte gevelbekledingssystemen combineert de aspecten van energie-efficiënt bouwen, zuinigheid en architecturale kwaliteit. Daarnaast is elke kleur te verkrijgen indien de hoeveelheid. PVDF-lak, de andere zijde is.


Een cassettegevelsysteem in alucobond geeft een strakke gevel met een scherpe belijning als resultaat. Alucobond Kleuren en afwerkingen. Een gevelbekleding die zijn originele kleur en glans behoudt.


Alle maten en kleuren hebben een minimale bestelhoeveelheid. De afmeting van de plaat is 3x 1cm. Wij leveren binnen uur en bieden deskundig advies. BTW en adequaat ophangsysteem. Download hier onze prijslijst per mvoor stockmaterialen.


Gevelplaten nemen steeds meer hun plaats in naast de traditionele gevelbekledingen zoals baksteen of pleister. Maar voor welke prijs ben je helemaal rond? Strakke, hedendaagse architectuur vereist. De bekleding van je gevel bepaalt het uitzicht van je woning sterk. Ontdek hier de mogelijke materialen voor gevelbekleding en hun prijzen.


Op zoek naar de afmetingen van Trespa gevelbekleding? In dit artikel vindt u benodigde informatie over Trespa platen. Wilt u Dibon Perspex, Plexiglas, polycarbonaat, Forex, Arpa of ander plaatmateriaal kopen? Bij ons bent u op het juiste adres! Zagen, boren en polijsten doen wij.


Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, maakt Festool gebruik van cookies. Door het verder te gaan op de website gaat u. Trespa platen zijn ideaal om te gebruiken als kwalitatief hoogwaardige plaatmaterialen voor gevelbekleding. Cladding panels for ventilated façade systems, balconies and sunblind solutions.


The panels can be used on their own or in combination with other materials. Je kan ook werken met Trespa. Foto op Alu-Dibond 100x200. Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. Verkrijgbaar in verschillende modellen en meer dan kleuren.


The most trusted name for aluminium composite panels in Dubai is Alubond USA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.