donderdag 1 maart 2018

Altrex ladder 2x10

Altrex ladder 2x10

Voor 18u bestel morgen in huis! Word jij onze nieuwe collega? De All Round reformladder: multifunctionele ladder voor bij jou thuis. Gebruik hem als schuifladder óf zet hem in een A-stand. Het ladderprofiel in i-vorm maakt dat de ladder relatief licht in gewicht is.


Daarnaast vele andere soorten ladders en trappen in ons assortiment. Wil je een ladder niet alleen tegen een gevel kunnen gebruiken? Dan is een reformladder dé uitkomst. De Atlantis is erg licht in gewicht, waardoor deze ladder zeer.


De ladder is eenvoudig in en uit te schuiven door de automatisch vergrendelende schommelhaak en de toprollen aan de uiteinden. Bestel hier ladders online. Dé specialist in technische onderdelen. Ladders tegen lage prijzen.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Aantal treden: 2xen 2x;. Zo goed als nieuw Ophalen. ALTREX ladder prijzen vergelijken.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Altrex Atlantis Reformladder 2x10. Profiteer online van zakelijk voordeel! Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending!


Kijk snel op onze site voor meer informatie en het aanbod. De Nevada is een ergonomische ladder , voorzien van ERGO-GRIP. Door het ergonomisch vormgegeven kokerprofiel is deze ladder zeer comfortabel in gebruik. Welke ladder of trap past het beste bij jouw klus? Bij alle aspecten van deze ladder staat het gebruikscomfort centraal.


De topladder voor professionals Wellicht de bekendste ladder van Nederland. Het afgeronde kokerprofiel zorgt voor een goede grip en maakt de ladder zeer sterk en. Alle bekende merken Topkwaliteit De beste prijs! Deze Heavy Duty- ladder is namelijk ontwikkeld om dagelijks en langdurig.


Altrex ladder 2x10

Met een ladder , trap of steiger kom je eenvoudig bij de moeilijk bereikbare plekjes. Bekijk en vergelijk onze huishoudtrappen, ladders en veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.