dinsdag 27 februari 2018

Visgraat vloer modern

Altijd de laagste prijsgarantie. Bekijk nu ons aanbod houten vloeren ! Van visgraat tot aan fineer. Voor ieder een vloer naar wens! Ruim aanbod oude houten vloeren.


Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs.

Vind jouw vloer in onze unieke collectie. Alle Vloeren vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw vloeren online.


Een moderne visgraat vloer , wat de naam al zegt is een visgraat vloer erg modern , heeft weinig noest vorming en is vaak visgraat lamelparket. Bij BEBO VLOEREN is alles mogelijk! Kom langs onze showroom en profiteer van extreem lage prijzen!


Onze visgraat vloer is een klassieke vloer met een moderne knipoog. Ontdek de vele kleuren, mogelijkheden en combinaties met visgraat vloeren.

Lees de opties en alle voordelen hier! Meer ideeën over Vloeren , Arquitetura en Moderne interieurs. Een Eiken grote visgraat is een authentieke parketvloer in een modern jasje.


Een houten visgraat vloer brengt u uw interieur in huis tot leven. Visgraat houten vloeren zijn echte sfeermakers. Wij zijn de nummer leverancier van Nederland op het gebied van tapis visgraat vloeren. Zoek je een luxe PVC visgraat vloer ? Laat 'm leggen zoals jij wilt.


Het maakt niet uit of uw interieur modern of. Het verrijkt uw huis met een chique uitstraling. Het patroon is klassiek, maar het combineert fantastisch met een strak modern. Moderne woning met houten visgraat vloer van Piet Boon. Zwartgrijze kozijnen en houten jaloezieën en raambekleding.


Lampen van Zuiver en wiite vakkenkast. Onze houten vloer is super mooi afgewerkt door. Traditionele visgraat vloeren voor ieder interieur. Eiken visgraatparket gecombineerd met moderne meubelen is een geweldige.


Wel een hele mooie brede visgraat.

Dit soort vloeren doen het weer helemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.