woensdag 21 februari 2018

Trap met onderkwart

De onderkwart trap , een trap met een kwartdraai aan de onderzijde. Een onderkwart trap is een steektrap recht omhoog met aan het begin een kwart draai naar links of. Wat is een trap met onderkwart ? Een trap met onderkwart is een kwartdraai met daarna een steektrap door naar boven.


Ook wel kwart steek trap genoemd.

Vuren trap met onderkwart , rechtsdraaiend. Onze vuren trappen worden gemaakt van eerste klas materialen. Specificatie van onze trappen :Bomen zijn mm. Prijslijst open trap met onderkwartVurenhout Prijs per optrede € 6inclusief BTWHoeveel optreden heeft u nodig?


Indien uw trap bestemd is voor een bestaande. Afhankelijk van de indeling van de woning kunnen wij een trap met onderkwart toepassen. Dit betekent dat het begin van de trap , aan de onderkant, een.

Steek trap met onderkwart. Dit model is te leveren in een open en dichte uitvoering. Heb je een trap nodig waar een kwart in zit? Wij plaatsen graag voor jou een trap met een bovenkwart of onderkwart.


Vraag vrijblijvend offertes aan. De vuren onderkwart trap is gemaakt van gelamineerd vurenhout. De bomen en treden hebben een dikte van centimeter en de spil heeft een standaard afmeting van 7. De trap met bovenkwart begint met een recht stuk en maak vervolgens een draai.


Of deze nu naar links of rechts draait maakt voor de offerte niet uit. Bent u op zoek naar een onderkwart trap ? Maatkracht heeft deze op voorraad maar ook op maat gemaakt. Onze trap met onderkwart zijn gemaakt van vuren hout.


De treden en bomen van deze trap zijn mm dik. Comfort trappen kan u helpen bij de realisatie van onderkwart trappen. Heeft u specifieke wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Geef hier de maten van uw trap sparing van de plaats waar de trap moet komen en u krijg gelijk de trap. Doordat de buitenhoek van de trap uitkraagt ten opzichte van de oplegging. Middenboomtrap met bovenkwart, glazen traphek van coolwhite en rvs leuning.


Rechte trap met onderkwart en houten traptreden. Statige kwartslagtrap in een kledingwinkel. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.