woensdag 7 februari 2018

Steigerhout planken grey wash

Snel geleverd in heel Nederland! Professionele A-kwaliteit. Bespaar tot wel via kiesproduct. De plank is geschikt voor het maken van de. Vind steigerhout grey wash op Marktplaats.


Grey wash steigerhout in een lengte van meter, de dikte is 30mm en de breedte is 195mm.

Dit is de standaard maat van een steigerplank. Wil je onbehandelde of gebruikt steigerhout kopen? En wil je de planken zelf afwerken als je alles in elkaar hebt gezet? Of wil je voor een white- wash of vergrijsde.


Steigerhouten meubelen verven met white en grey wash techniek. Geef een brocante verweerde afwerking aan zelfgemaakte meubelen van steigerhout of pallethout. Stoere en robuuste uitstraling.


Deze beits is in zowel grey wash als white wash verkrijgbaar.

Super stoer gaaf bed van nieuw steigerhout. Het bed op de afbeelding is behandeld met grey wash. Een steigerhouten plank is op vele manieren te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan meubels. Geef jou steigerhouten meubel een unieke grijze uitstraling.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Kleur: Grey Wash Speciaal voor steigerhout Voor binnen en buiten Uitstekende weerbestendigheid Gebruik indien met spons aangebracht: ca. Deel dan het oppervlak door voor het aantal meters plank. Gebruikte steigerhout steigerplank meter - Old Grey Look - ca. Onbewerkte steigerhout planken per meter af te halen in Vlaardingen of te laten bezorgen.


Bestel gemakkelijk online! Zelf white wash steigerhout maken is. Dan kan je door met de andere steigerhouten planken ! Wat kan ik allemaal met white wash. De beste manier om je grey wash aan te.


Nieuw steigerhout is ook geschikt om een grey wash op aan te brengen en is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.