donderdag 15 februari 2018

Cilinderslot met knop

Beschikbaar in diverse materialen. Knop bestel je in onze webshop. Kies uw cilindertype -al de getoonde cilinders kunnen met een knop geleverd worden - en maak u keuze voor afmeting, cilinderuitvoering:.


Huissleutels kwijt, cilinderslot vervangen? Bekijk ons aanbod deurcilinders, zoals knopcilinders, gelijksluidende cilinders en veiligheidscilinders.

U heeft geen cilindersleutel meer nodig en draait met de knop de deur snel op slot. Een ander groot voordeel van een cilinderslot met draaiknop is dat u bij brand of. Een knopcilinder is eigenlijk het zelfde als een gewone cilinder alleen is de cilinder aan een kant voorzien van een knop in plaats van.


Tevens kan het cilinderslot met een knop aan de binnenzijde uitgevoerd worden of als halve profielcilinder zodat deze alleen aan de binnenzijde te bedienen is. Vind cilinderslot met knop op Marktplaats. Beslis verder ook of u een enkel of dubbel cilinderslot wilt kopen, of een cilinderslot met knop.


Voor iedereen een voordeel. Wat u moet weten bij het kopen van een cilinderslot.

De Starx veiligheidscilinders voldoen aan alle eisen van het SKG keurmerk. Aan de binnenzijde wordt een motorcilinder bediend door middel van een mechanische knop (bij lichte draai neemt de cilinder het openen van het slot automatisch over). Waarom een deur cilinderslot bij deur-cilindersloten.


Wij zijn dé specialist in cilindersloten. Welk deur cilinderslot u ook wilt kopen, wij leveren het, en snel! Cilindersloten zijn erg belangrijk. Het is de meest voorkomende inbrekersmethode.


Zorg voor een goed cilinderslot met het SKGen gehard stalen brug. De cilinder is het gedeelte van uw slot in de deur waar u de sleutel insteekt. Vaak worden de termen cilinder en cilinderslot door elkaar gebruikt en verwisseld. Een cilinderslot met knop is binnen bedienbaar met een draaiknop en aan de buitenzijde met een sleutel.


De deurcilinder is het hoofdbestanddeel van iedere deur en heeft dus de hoogste prioriteit bij inbraakpreventie. Ondanks dat ze zo belangrijk zijn, hebben veel. Materiaal messing vernikkeld.


Maar om een cilinderslot te kunnen gebruiken, heb je wel een passende sleutel óf een knop nodig om hem te bedienen. Goedgekeurd en beveiligd tegen inbraaktechnieken zoals boren, trekken en kloppen.

In diverse maten leverbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.