vrijdag 16 februari 2018

Barnwood

De toplaag van deze panelen heeft dienst gedaan als gevelbekleding van oude boerderijen en stallen in de Oostenrijkse Alpen. Goed voor de stal en boerderij, heeft een fantastische vintage look. Vind barnwood op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Gratis bezorging va € 75- Op. OLDWOOD De Woonwinkel Oldwood exclusief en betaalbaar!

Die oude schuren langs de weg of in een weiland. Ben je op zoek naar hoogwaardig barnwood hout? VanSloophout heeft zowel losse barnwood planken als meubels op maat van barnwood ! Welkom bij ‘Eeuwenhout’… Toen ik voor het eerst een partij oud hout uit Amerika naar onze zaak liet halen, en de eerste levering grijze oude planken netjes bij. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Naast binnengebruik is het ook van toepassingen voor de gevelbekleding van buitenmuren. Verkoop van authentieke barnwood planken. Perfect als wandbekleding.

Barnwood is een mix van 4. U wilt uw interieur of winkel een industriële uitstraling met historie geven? Het is geschikt als gevelbekleding voor buiten, maar ook voor binnen. Wagondelen, massieve delen etc. Win regen en zon hebben. Een nostalgisch design in een modern jasje.


Robuust, Vol karakter, Luxe, Vintage. Innsbruck, massieve delen etc. Met deze wandpanelen kunt u. Komt u eens aan in onze ruim ingerichte showroom in Velddriel om meer informatie in te winnen over barnwood.


Oud hout voor nieuwe hippe uitstraling. Eiken barnwood in verschillende uitvoeringen: onbekant, recht, of met mes en groef. Authentiek gerecycled oud hout voor een unieke touch aan uw in- of exterieur. Onze producten zijn zeer duurzaam.


Our materials are carefully. Hou je van ruw, authentiek en origineel? Al eens met oude paletten willen werken om.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.