vrijdag 9 februari 2018

Antislip trap wit

Antislip trap wit

Snel en vakkundig een antislip trap binnen dag. Vraag een Gratis offerte aan! Plaatrubber en vloerrubber. Scherpe prijzen en alles op maat. Supersterke antislip rubber strip tape voor je trap.


Antislip trap wit

Geschikt voor traptrede, vloeren en meer. Makkelijk aan te brengen, RAL kleuren Gratis test stukjes. De antislip strip wit is een kunststof strip voorzien van profilering aan de loopzijde. Het trapprofiel is toe te passen op iedere houten trap. Aanbrengen van antisliptape op de trap.


Het resultaat wordt deels bepaald door de ondergrond:. Hoe vaak hoor je niet dat iemand ernstig gevallen is van de trap. De wat oudere huizen hebben meestal kleine smalle trappen met ondiepe treden.


Antislip trap wit

Moderne antislipstickers voor trappen voordelig online! Antislip stroken voor trap treden kopen? Gaat u de trap verven, maak de trap antislip. Met een zelfklevende anti slip strip kiest u voor een doeltreffend en. Bij KARWEI vind je diverse antislip materialen om uitglijders in je huis te voorkomen.


Bijvoorbeeld traptredematten of antislip strips voor de trap , antislip. Het is een set antislip stickers gemaakt van PVC. Voor onregelmatige ondergronden of oppervlakken met reliëf is de vervormbare antislip tape. Ontdek trap antislip bij Ask.


Bekijk de collectie van Hk Living online bij de Bijenkorf. Zoek trap antislip bij Ask. De best antislip voor trappen. Nederlands kwaliteits-product Bestel nu online. De zwarte anti-slip tape is onderdeel van JéWé traprenovatie.


Een rol tape is meter lang en 25mm breed. Ook 1 op maat te bestellen! Eenvoudig te plaatsen, ook op gedraaide traptreden! Om uitglijden op trappen te voorkomen. Met deze zelfklevende antislip strip maak je eenvoudig je gladde traptreden weer veilig.


Een antislip trap voorkomt uitglijden en zorgt voor extra veiligheid van uw trap. Ontvang direct een offerte! Vind trap antislip als je nu zoekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.