maandag 12 februari 2018

Antislip op trap

Voorkom uitglijden met een antislip trap. Bestel direct of ontvang een offerte! Vind hier antislip op trap.


Antislipstrips op de trap zijn de oplossing om uitglijden op gladde traptreden te voorkomen. Vandaag bestel morgen in huis! Supersterke antislip rubber strip tape voor je trap. Geschikt voor traptrede, vloeren en meer.


Makkelijk aan te brengen, RAL kleuren Gratis test stukjes. Al meer dan jaar een super sterk kwaliteits- product, voor jaren plezier en geschikt voor alle soorten trappen. Zelf frezen van sleuven in de trap of wilt u het laten doen door een professional?


Montage van antislip strips op de trap. Wij doen het graag voor u! Waarom een antislip trap ? Uitglijden op een gladde trap is hier vaak de oorzaak van. Jaarlijks zorgen uitglijders en.


Gladde traptreden zorgen voor veel ongelukken in huis. Verwijder dan het afdekpapier van de achterkant van de tape en druk de tape c. Gaat u de trap verven, maak de trap antislip. Met een zelfklevende anti slip strip kiest u voor. Kunststof antisliptape is te bestellen per meter en wordt op. Maak van je trap een veilige antislip trap met deze verschillende antislip tapes en strips.


Antislip op trap

Zwarte, gele of transparante tape voor op de traptreden om uitglijden te. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Vraag een Gratis offerte aan! Zoek antislip op trap in Zoekmachines Tegelijk. Voor iedereen een voordeel.


Stair Care al voor 3EUR. Secucare Anti Slip Stickers Langwerpig TBV Trap Zwart x 6mm. Met onze antislip strips en matten glijd je nooit meer uit op je trap. Wel zo veilig, zeker als je kinderen hebt. Bij ons bespaar je bovendien tot wel ! Standaard antislip op trap.


Antislip op trap

Groot assortiment aan antislip producten voor uw trap. Antislip rubber strip op de traptreden voorkomt valpartijen! Ook 1 op maat te bestellen! De trap nemen is altijd gevaarlijk en het risico op uitglijden en vallen bestaat altijd.


Om ernstige verwondingen te voorkomen kunt u trapneuzen plaatsen. Tijdens het belopen van de traptreden, ervaart u antislip op de trap door het opstaande randje en de geribbelde bovenzijde. Hoe ziet een antisliptrap strip er uit?


Antislip op trap

Sneller, Beter En Slimmer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.