woensdag 10 januari 2018

Vieraderige kabel

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment kabels. Eerst in huis, dan pas betalen! Jij bepaalt waar en wanneer. Ook als we het thuis ophalen. Kabels van alle merken op beslist.


Praxis heeft een uitgebreid assortiment elektrische kabels.

Zo vind je er buitenkabels, installatiedraa grondkabels en snoeren met of zonder aarde. Ik heb een Ziggo-modem waarin een zes-aderige UTP- kabel zit, maar mijn buurman heeft een modem waar een vieraderige UTP- kabel in zit. Aanduiding van aders in meeraderige kabels en snoeren De aanduiding van aders in kabels en snoeren met twee tot en met vijf aders moet voldoen aan bijlage 51C.


Online vertaalwoordenboek. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Voor in Nederland veelvuldig gebruikte kabels betekent dit onderstaande.


In een vieraderige kabel die voor netspanning geschikt is zitten de vier aders als viertal samengeslagen. Kabeldirect is dé deskundige leverancier wanneer het aankomt op kabels kopen.

Wij hebben een groot assortiment kabels voor zowel particulieren als bedrijven! We zijn aan het klussen en nu lopen we tegen het volgende aan. Er moesten een aantal oude electra kabels verwijderd worden. Volgens de norm worden vieraderige laagspanningskabels.


Probleeik vond tot nu toe geen 2-aderige yvmk-as kabel met zwart en blauw. Wel 2-aderig met bruin en blauw of drie aderig grijs, bruin, zwart. Voor een zogenaamde crossover- kabel. In beide gevallen kan men dus volstaan met een vieraderige kabel , maar de meeste kabels hebben acht aders. Je kan ook een vieraderige utp kabel gebruiken.


Ook wel bekend als telefoonkabel. Je netwerk gebruikt toch maar vier adertjes. Om het even kort te houden TT. Hiervoor moet je bij elk aansluit punt een aparte aarde slaan. Voordeel is dat je aan een vieraderige kabel voldoende hebt.


De kabels lopen nog wel tot de navigatiehoek maar zijn afgeknipt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.