donderdag 18 januari 2018

Timmerfabriek

Zelf simpel houten kozijnen samenstellen in de configurator. Van raamkozijn tot schuipui! Het mooiste industriële pand van zuidwest-Nederland staat als een groot wit cruiseschip.


Van Dillen beschikt over een timmerfabriek in Culemborg, Timmer-Fabriek Culemborg genaamd. In de timmerfabriek produceren we ramen, kozijnen en deuren die passen.

Als eenmanszaak begonnen en uitgegroeid tot een bekend en betrouwbaar timmerfabriek bij aannemers. Timmerfabriek van Tuyl is een bedrijf met meer dan jaar ervaring. Inmiddels al meer dan jaar een begrip in hoogwaardig en duurzaam geveltimmerwerk.


Het ensemble van fabrieksgebouwen maakte ooit. Vanuit de Ronde Venen leveren wij op locatie in Nederland. Fabricage in de fabriek, montage door de bouwploeg op locatie. Wij zijn een onderneming met zeer veel.


Voor het maken van deuren, trappen, ramen en kozijnen bent u bij.

Ik heb ruim veertig jaar ervaring met timmerwerk en machinale houtbewerking. Offerte voor houten ramen en kozijnen. Bij timmerfabriek de Jong Woudsend maken wij naast ambachtelijk timmerwerk ook gebruik van nieuwe technieken en nieuwe.


Al meer dan 1jaar gegarandeerde kwaliteit! Van kozijnen tot prefab houtelementen. Wij bieden exclusieve en geavanceerde constructies op maat. WEBO, vernieuwen valt en staat met een gezonde dosis eigenwijsheid.


Dat is niet de weg van de minste weerstan maar wel de weg naar boven. Een ambachtelijk bedrijf met vele disciplines. Met ons uitgebreide en moderne machinepark. Bent u op zoek naar houten kozijnen, ramen of deuren? Een timmerfabriek is een fabriek waar houten producten worden vervaardigd.


Deze worden voornamelijk voor bouwwerken gebruikt. Tot de producten die door deze bedrijven. Carper Kozijnen is een geautomatiseerde timmerfabriek in Noord-Holland en gespecialiseerd in het maken van kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien.


In onze eigen timmerfabriek produceren we kozijnen, ramen en deuren voorzien van het KOMO-certificaat.

Tevens worden hier allerlei timmerwerkconstructies gereed. De Kievit: innovatief familiebedrijf. Die expertise wordt ter beschikking gesteld. Uw timmerfabriek in de regio!


Aannemersbedrijf Kormelink beschikt over een timmerfabriek met moderne machines en spuiterij, waarin hoog­waardige en duurzame houtproducten, al dan niet prefab. Complete informatie over de CAO voor de timmerindustrie (timmerfabrieken) CAO-teksten, salarissen, pensioenen en overige bedrijfstakfondsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.