maandag 29 januari 2018

Stelpost

Een stelpost is een boekhoudkundig begrip. Een onderdeel van de offerte of begroting bij aanbesteding van een werk. Indien de keuze van de opdrachtgever nog niet exact bekend is, bv.


Wat is een Stelpost of Stelposten. Wat valt er nu eigenlijk onder een stelpost ? Ik ben benieuwd naar jullie mening over de interpretatie van een stelpost in een nieuwbouwhuis.

Ik heb een kleinschalig nieuwbouwhuis gekocht. Collectief bouwen (bouwen in eigen beheer). Hoe verkoop je een lege nieuwbouwwoning? Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen. De echte kosten zijn dan nog niet zeker.


U hoort pas later wat de echte kosten zijn, vaak een stuk hoger dan in de stelpost staat. Dan moet u dus bijbetalen. In het eerste geval betaalt de opdrachtgever € 3. Ogenschijnlijk biedt de constructie van een netto stelpost een.

Tijdens de uitvoering van een bouwproject wordt een aannemer regelmatig geconfronteerd met extra werkzaamheden en bijbehorende extra kosten. Vraag: verrekening stelpost NaaJohan L? Deze regeling is een voorbeeld genoemd. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘ stelpost ’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Wij van de Anti Aannemers Brigade vormen een vuist tegen de aannemersmaffia. Probeer het gebruik van stelposten zoveel mogelijk te vermijden.


Toelichting op de overige stelposten: Voordeel op geraamde rentelasten investeringen (onderuitputting) De veronderstelling bij deze stelpost is dat diverse van de in. Nederlandse synoniemen voor stelpost - Interglot woordenboek. Stelposten zijn een handig middel om te komen tot een afrekening wanneer er nog onvolledigheden in het bestek zitten of wanneer er nog een financieel. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen.


Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Hoe moet ik de kosten toedelen in de inschrijvingsstaat? Op de begroting was een stelpost opgenomen voor de vloer- en wandtegels.


Als de tekenen niet bedriegen wordt Prinsjesdag een onverkwikkelijk partijtje zwelgen in eigen zaligheid. Als je Dijsselbloem en consorten mag geloven is Nederland. In dit budget is rekening gehouden met een stelpost van € mln. Welk lidwoord (de of het): de stelpost of het stelpost , wij helpen je graag.


De informatie staat overzichtelijk gepresenteerd. Stelpost translated from Dutch to English including synonyms, definitions, and related words.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.