donderdag 11 januari 2018

Steigerhout open kast

Bestel open kasten online. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Bekijk hier trendy kasten voor jouw interieur. Een open kast is een goede optie als u wilt gaan voor een open interieur. Een dichte kast zou uw interieur er kleiner en dichter uit laten zien.


We hebben het grootste assortiment direct online te bestellen.

Prijs is inclusief BTW Gratis Blackwash, Greywash, Brownwash of Whitewash Mooie simpele kast van steigerhout Wilt u een andere afmeting? Zelf een steigerhouten kast maken? Lees in dit stappenplan hoe u dat doet. Steigerhouten meubelen geven een robuuste uitstraling aan uw interieur.


Prachtige presentatie met een open kast van steigerhout. Ideaal voor productpresentatie en winkelinrichting. Deze kast kan in elke gewenste maat gemaakt worden.


Kast maken, doe het zelf kisten en kasten van steigerhout. Kasten en kisten maken, wandmeubels en vakkenkast.

Open wandmeubel van steigerhout ,. Uw spullen stijlvol opbergen in een steigerhouten kast ? Vind een mooie kast van steigerhout , op maat gemaakt, bij dutchwood. De vakken zijn binnenmaats b100xd50xh25cm. Doe het zelf voorbeeld voor een kast om van steigerhout te bouwen. Onderin het wandmeubel is een open kast van steigerplanken. Bespaar tot wel via kiesproduct.


In diverse merken verkrijgbaar! Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Kast met drie open en drie gesloten ruimtes. In totaal twaalf legplanken.


Deze pin is ontdekt door Julie Sodemann Gagnow. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Op maat gemaakte steigerhouten kasten. Meerdere landelijke modellen op voorraad met een robuuste, industriële uitstraling.


Opgeruimd staat netjes met steigerhouten kasten van top kwaliteit uit eigen fabriek. Ons aanbod in kasten is zeer divers: kasten voor je slaapkamer, woonkamer of hal. In onze webshop vind je een groot assortiment aan open kasten en planken.


Geen verzendkosten en dagen gratis retourrecht!

Ben je gek op steigerhout en wil je zelf een kast maken van dit materiaal? Het geeft een robuuste en ruimtelijke sfeer. Het stappenplan vind je op vtwonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.