vrijdag 12 januari 2018

Schrobmachine voor thuis

Vergelijk verhuurbedrijven en bespaar! Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor thuis wil ik een schrobmachine aanschaffen.


Helaas zijn er zoveel aanbieders dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Wie o wie kan mij helpen met meer.

Deze schrobmachine is bedoelt voor het reinigen en onderhouden van kleine tot middelgrote oppervlakken en is tevens inzetbaar op vloerbedekking! De Kärcher schrobmachine en zuigmachine zorgen voor een perfecte reiniging van uw vloeren. Makkelijk, snel en efficiënt! Ontdek hier ons brede gamma.


Ga ik de schrobmachine thuis inzetten of bedrijfsmatig ? Professionele schrobmachine voor de schoonmaak en het schrobben van vuile vloeren en zuigen van water. Compacte veegmachine voor het reinigen en vegen.

Info over schrobmachine voor thuis. Resultaten van zoekmachines! Met behulp van de variabele borsteldruk voelt deze machine zich thuis.


EEN COMPACTE SCHROBMACHINE VOOR ALLE OPPERVLAKTES De degelijke HD industrial schrobmachine H2is overal. Schrob- zuigmachines met: - één krachtige borstel - continue werking - m stroomkabel - proper water reservoir - vuilwater reservoir - sterk chassis. Met de lader voor zit- schrobmachine SCRUBTEC R 6kunt u de geïntegreerde accu weer opladen. De lader is onder de stoel van de machine ingebouwd. Bent u op zoek naar een schrobmachine voor uw grote schoonmaakklussen?


Verhagen Leiden biedt u de keuze uit een uitgebreid assortiment. Friss voor Thuis reinigt uw tegelvloer zorgvuldig. Bestaande tegelvloeren frissen helemaal op na een grondige reinigingsbeurt.


Het spreekt voor zich dat juist in die takken van de industrie zeer schoon gewerkt moet worden. Hij vond het onzin om geld uit te geven voor het huren van een schrobmachine. Voor informatie om een tweedehands achterloop of opzit schrobmachine of 2e hands.


Schrobmachines nieuw en gebruikt worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen.

Meijer SR8opzit schrobmachine voorraad leverbaar! Zeer wendbare en overal inzetbare industriele schrobzuigmachine met veeg-werking voor het reinigen van magazijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.