woensdag 10 januari 2018

Partytent coleman event shelter

Van hoofdlampen tot zaklampen. Op zoek naar een nieuwe tent? Partytent kopen vanaf 295. Haal vandaag nog die coleman partytenten in huis.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!

Voor iedereen een voordeel. Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg Winnaar ABN. Een stevige en stijlvolle event shelter. Ideaal voor activiteiten en evenementen buitenshuis. Een event shelter is vergelijkbaar met een partytent.


Kampeerspullen voor iedereen. Hete kortingen, ruime keuze, snelle verzending. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Een partytent , Gazebo of Shelter geeft u een extra plek om uit de zon te genieten van het heerlijke. Grote Event Shelter die ideaal is voor activiteiten en evenementen buiten. Geeft bescherming tegen UV-straling en is brandvertragend. Is uit te breiden met wanden. Bo-Garden Zijwand voor partytent.


In tegenstelling tot de meeste partytenten is de Event Shelter niet hoekig van vorm. Coleman Event Shelter Pro XL 4. Event shelter die ideaal is voor activiteiten en evenementen buiten. Beschermt tegen UV-straling en is brandvertragend. Uit te breiden met zijwanden, deze zijn los. Hierbij bied ik mijn coleman event shelter aan.


Prijsinformatie van de shop. Het betreft maat l, x meter hij is in uiterst goede staat, slechts enkele keren gebruikt, in onzin. Het opzetten is eenvoudig en je kunt de tent voorzien van.


Deze partytent is vooral bedoeld voor het voorzien van schaduw. In diverse merken verkrijgbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.