maandag 8 januari 2018

Knauf naturoll 032

Bestel uw Glaswol rollen bij de isolatieshop. Dit isolatiemateriaal is onbrandbaar en zeer geschikt voor isolatie van houtconstructies. Deze glaswolrol is specifiek bestemd voor de.


De naturoll 0is een zeer stevige, onbeklede glaswolrol voor thermische, akoestische en brandveilige. Geschikt als dakisolatie (hellende daken), houtskeletbouw en prefab wanden. Sleiderink is Groothandel in Knauf glaswol isolatie!

Perfect te verwerken en ook nog eens niet al te duur! Normale prijs: € 1per m2. Aanbiedingsprijs: € per m2. Een zeer stevige onbeklede glaswoldeken met een optimale isolatiewaarde en. Nederlandse onderneming met een groot assortiment hoogwaardige isolatie materialen.


Wij leveren aan de professionele bouw en de industrie. Deze isolatie rol (op basis van Ecose) is bestemd voor de thermische, akoestische en brandveilige isolatie. Recent toegevoegd × U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Hellende dakrol voor uitstekende thermische isolatie van HSB en prefab. Zeer stevige, onbeklede glaswolrol voor thermische, akoestische en. Knauf Insulation is one of the world’s largest manufacturers of insulation. De minerale wol geeft minder stof af en.


Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat. Deze onbeklede glaswolrol heeft een natuurlijk bruine kleur zonder toegevoegde kleurstoffen of pigmenten. Stevige , onbeklede glaswolrol. Glaswolplaten kunnen gebruikt worden voor de isolatie van daken, wanden, muren, plafonds en vloeren.


Doordat platen wat steviger zijn dan rollen, zijn ze extra goed. Hellend dakrol voor goede thermische isolatie van HSB en prefab. Ontdek het complete assortiment dakisolatie van Knauf. De isolatie is aan 1-zijde bekleed met damp remmende alukraft. Vergelijk Knauf dakisolatie met dat van andere merken.


NatuRoll , cu tehnologia ECOSE. Naturoll 0minerālvates ruļļi ar ECOSE.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.