donderdag 18 januari 2018

Isolatiemateriaal muur

Voor elk geluidsprobleem een oplossing! Isolatiemateriaal naar wens. Wanneer u muurisolatie wilt gaan aanbrengen, is het van belang dat u het isolatiemateriaal aanpast aan de muur die geïsoleerd gaat worden.


Meer weten over muurisolatie? De ruimte tussen het rooster en de muur wordt met een geschikt isolatiemateriaal opgevuld.

Een bestaande buitenmuur is vrij eenvoudig te voorzien van een isolerende voorzetwand. Hierbij plaatst u een extra wand met isolatiemateriaal. Vraag vrijblijvend prijzen en advies aan.


Via spouw- muur -isolatie. Muur isoleren met hoogwaardig isolatiemateriaal Een goed geïsoleerd huis levert niet alleen een fijne leefomgeving op, maar ook een lagere energierekening. Houtswol: hoofdzakelijk muren en daken – … Glaswol en rotswol zijn minerale wol, wat vaak gebruikt wordt als isolatiemateriaal.


Muren goedkoop en met weinig ruimteverlies.

Het Thermosheet is het enige isolatiemateriaal ter wereld dat op vrijwel onbeperkte afmetingen geleverd kan. Bekijk, vergelijk en koop dakisolatie, geluidsisolatie, vloerisolatie en isolatieplaten. Bij het isoleren van uw huis is het belangrijk te kijken naar welk isolatiemateriaal het meest geschikt is. Hiermee wordt drukopbouw in de muur voorkomen. Het isolatiemateriaal kun je gebruiken voor het isoleren van een verdiepingsvloer, plafond en muur.


Al jaar is Isotech gespecialiseerd in isoleren van muren van woningen en bedrijfspanden. Lees meer over onze diensten. Bent u op zoek naar goedkope isolatie voor dak, muur of vloer dan bent u bij Goedkope-isolatie. Kwaliteit tegen scherpe prijzen.


Wij leveren diverse producten voor geluidsisolatie zoals glaswol, steenwol. Steenwol is een isolatiemateriaal met een uitstekende thermische werking. Of je nu een dak, muur , plafond of vloer gaat isoleren:. Het plaatsen van muurisolatie kan een grote besparing opleveren. Ontdek hier de mogelijke methoden voor het isoleren van muren en hun kosten per m2.


Extra isolatie aan de binnen- of buitenkant van de muur kan je dan later altijd nog toevoegen. Deze vlokken worden vooral gebruikt voor vloer-, muur -, en dakisolatie.

Het is een vrij goedkoop isolatiemateriaal , het kost namelijk ongeveer €per m2. Door het aanbrengen van isolatiemateriaal aan de buitenkant van de muren komt de hele gevel verder naar voren te staan. Je huis wordt dus iets ‘dikker’. Als de spouw aan de eisen voor isolatie voldoet, worden gaatjes in de muur geboord. Vervolgens kan de spouw van buitenaf met isolatiemateriaal worden gevuld.


Eerste mogelijkheid: voorzetwanden. Je plaatst afwerkingsplaten tegen je muren en vult de tussenruimte op met isolatiemateriaal. Cellenbeton is een tweede optie.


Goed isoleren betekent een comfortabel en energiezuinig huis. Met duurzaam isolatiemateriaal in uw vloer, muur , dak of huis kunt u ook veel besparen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.