donderdag 18 januari 2018

Betonlook trap

Bij een Industriële woonstijl hoort een trap in betonlook ! Met een keuze uit één van de NEWstairs betonlooks maakt u de trap perfect passend bij de rest van het. Microbeton is zeer geschikt voor het bekleden van trappen. Uw betonlook trap krijgt een luxe uitstraling met microbeton.


Strak, stijlvol en slijtvast. Wil je de trap een trendy betonlook geven?

Kijk eens op onze betonlook trap pagina of laat u inspireren door eerdere trappen die we gemaakt hebben. Renovatie of nieuwe , houten of. Hoe maak je een betonlook trap ? Daarvoor heb je betonlook verf nodig. Wil jij graag jouw trap een betonlook make-over geven en is jouw trap niet groter dan m2?


Dan heb je met dit basispakket betonlook verf meteen alle benodigdheden. Hoe verf ik mijn trap in een betonlook ? Question,likes_count:slug:hoe. Is uw trap toe aan traprenovatie?

Op zoek naar mooie trapbekleding? Wij helpen u graag, vraag vrijblijvende offertes aan en vergelijk! Vraag dan direct gratis offertes aan voor een betonlook traprenovatie. Vergelijk en vind de beste deal. Cloudy Cement: bekleed je trap met dit lichtgrijs gewolkt decor voor een unieke beton look die niet koud aanvoelt.


Ontdek de trapbekleding hier. Uw trap renoveren kan uw hal een mooie nieuwe uitstraling geven. Een klant in Noord-Brabant wilde graag een stoere betonlook trap.


Daarom heeft Best Vloerrenovatie de treden voorzien van modern woonbeton, waardoor de saaie houten. Met onze trapconfigurator creëert u in een paar klikken een voorproefje van uw perfecte trap. Verf voor de trap , vloer en plinten. Betonlook is overschilderbaar. L) × × Vul het te bestellen aantal.


Een betonnen trap is prijs-kwaliteit erg interessant. Je kan hem polijsten of afwerken met hout, tegels,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.