maandag 8 januari 2018

Antislipverf trap

Profiteer van korting aan Epifanes verf en snel thuis geleverd. De KARWEI antislip trappenlak matglans kleurloos 7ml is geschikt voor het duurzaam beschermen van trappen binnenshuis. Je kunt de trappenlak prima aanbrengen op. Het is een zeer slijt- en kras vaste trappenlak die geschikt is voor de bescherming van zacht- en hardhouten trappen die intensief gebruikt worden.


Antislipverf trap

Vandaag bestel morgen in huis! We gaan de vloerbedekking eraf halen en de hele rataplan. Door de toegevoegde anti-slip granulaat biedt het goede anti-slip bescherming voor alle zachthouten en hardhouten trappen , welke intensief gebruikt worden.


Antislipverf wat voor verf is dit eigenlijks? Trappen Kies aan de rechterzijde het door u gewenste product. U wordt dan doorverwezen naar de productpagina met uitgebreide informatie over het gekozen product.


Antislipverf trap

Je weet nu wat de beste verf is voor een houten trap , waarom wij verf op waterbasis adviseren en wat een goede antislipverf voor de trap is. Ook 1 op maat te bestellen! Hoewel de naam anders doet vermoeden is antislipverf niet een verfsoort, maar een coating voor.


Maak van jou traplak een antislip traplak. Onze antislipdekverf is na enkele toevoegingen flexibel en daarom zeer geschikt. Schuren tussen de lagen is niet noodzakelijk.


De zwarte anti-slip tape is onderdeel van JéWé traprenovatie. Een rol tape is meter lang en 25mm breed. Een gladde trap is ontzettend gevaarlijk! Met deze antislip trap tips voorkom je ongelukken. Jaarlijks vallen heel wat mensen van de trap.


Ongelukken kan je echter gemakkelijk vermijden met een antislip trapbekleding. Ontdek de mogelijkheden hier. Geschikt voor traptrede, vloeren en meer. Makkelijk aan te brengen, RAL kleuren Gratis test stukjes.


Volg ons stappenplan voor een resultaat waar je jarenlang van kunt genieten. Dé specialist in antislipverf. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. De leverancier voor al uw Epifanes producten. Supersnel en gratis thuis bezorgd!


Het antislip maken van uw trap is één van onze specialisaties. Doormiddel van een Slidex antislip behandeling op uw trap voorkomt uw ongelukken. Graag wil ik mijn open trap verven. Bekijk bij ons antislipverf voor uw boot, jacht of schip. Informatie- Werdol Loopdekkenverf.


Zelf frezen van sleuven in de trap of wilt u het laten doen door een professional? Montage van antislip strips op de trap. Wij doen het graag voor u! Neem een kijkje in onze webshop en zorg voor een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.