dinsdag 9 januari 2018

Antislip traptreden rvs

Ruime keuze vanaf €per stuk. Specialist in trapstrips van RVS. Meer luxe dan een rubber trapstrip op de trap? RVS trapstrips maken uw traptreden antislip en ogen zeer fraai. Antislipstrips op de trap zijn de oplossing om uitglijden op gladde traptreden te voorkomen.


Vandaag bestel morgen in huis!

Met een freesmachine worden sleuven in de traptreden gefreesd. Uitglijden door gladde traptreden is één van de belangrijkste oorzaken van ongevallen in het. Trappenfabriek Vemewa in Rhenen voor uw antislip trap en rvs , aluminium of stalen traptreden. Na ponsen ook opdrukken, afwerken en monteren.


RVS 3gebeitst - type O2. Wemeco is uw leverancier van traptreden , Stalen traptreden , Roestvrijstalen traptreden , Aluminium traptreden , Antislip traptreden , Geperforeerde traptreden , Verzinkte. Trapmattenruim assortiment trapmatten en trapmaantjes van aluminium rubber en stof.


Maar ook trapprofielen en rvs trapleuningen.

Uw trapmat gratis verzonden! Wilt u ook een veilige trap? Binnen werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte. Laat tijdens de traprenovatie antislip aanbrengen op uw traptreden. Persroosters en traptreden.


De persroosters en traptreden worden o. De traptreden zijn leverbaar in diverse materialen. RVS en aluminium traptreden met vele mogelijkheden. RVS , beschikbaar in standaardafmetingen, perfotreden of volledig op maat. Door een antislipstrip in het loopvlak van de traptrede te plaatsen vergroot de grip op uw trap en kunt u deze veilig belopen.


Een scala aan mogelijkheden. Er is een groot scala aan mogelijkheden. Supersterke antislip rubber strip tape voor je trap. Geschikt voor traptrede , vloeren en meer.


Makkelijk aan te brengen, RAL kleuren Gratis test stukjes. Vergelijkbare zoekopdrachten voor rvs traptreden. Wij leveren anti slip traptreden voor elke trap.

Standaar uit voorraad leverbaar. Of speciaal maatwerk, uit onze eigen fabriek. Antislip platen zijn de eenvoudigste en meest langdurige oplossing om al deze problemen te behandelen.


Maak je trap veiliger met antislip traptreden. Een traprenovatie met antislip trapbekleding zorgt voor meer grip. De productievestigingen van Staco bieden een compleet assortiment hoogwaardige roosters en traptreden in staal, aluminium en RVS.


Bij KARWEI vind je diverse antislip materialen om uitglijders in je huis te. Dat is de afstand tussen het uiteinde van de mat en het uiteinde van de traptrede.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.